Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Να και η Κλοέ!!!!!

Φίλοι μου αγαπημένοι γεια σας!!!!! Πολύ σημαντικά θέματα υγείας με κράτησαν μακριά σας αυτές τις μέρες, αλλά τώρα είμαι και πάλι εδώ μαζί σας!!!!!! Ελπίζω ειλικρινά αυτή η περιπέτεια να ήταν η τελευταία που πέρασα και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα...... 
Στα δικά μας τώρα. Μόλις σήμερα ολοκλήρωσα μια ακόμα κούκλα για την κορούλα μου, την οποία ονομάσαμε Κλοέ!!!!!! Φαντάζομαι πως θα έχετε ήδη προσέξει πως δεν έχει καθόλου ροζ πάνω (είπαμε πως είναι το αγαπημένο μας χρώμα), αλλά αρκετό μπλε και μωβ. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν επέλεγα τα υφάσματα, ίσως να έπαιζε ρόλο και η ψυχολογία μου, αλλά τελικά ο συνδυασμός μου άρεσε πολύ - πολύ!!!!!! Το μόνο που με απογοήτευσε είναι το πρόσωπό της. Είπα αυτή τη φορά να το ζωγραφίσω με ανεξίτηλους μαρκαδώρους αλλά δεν ξέρω τι έγινε και το ροζ χρώμα μου άπλωσε με αποτέλεσμα να γίνει λίγο αχταρμάς!!!!!!!! Επίσης οι φακίδες στα μάγουλά της..... μόνο φακίδες δεν έγιναν..... Θα ήθελα πάρα πολύ αν γνωρίζετε να μου πείτε πως μπορώ να φτιάχνω τα πρόσωπα ή με τι υλικά τέλος πάντων, για να έχω καλύτερα αποτελέσματα. 
Τα υλικά της είναι εκρού και μπλε βελούρ για το κυρίως σώμα, βαμβακερό ύφασμα για το φόρεμα και μεταξωτό μωβ για το βρακάκι, την μπλούζα και τους φιόγκους. Αυτή τη φορά έφτιαξα και παπούτσια - μπαλαρίνες, τα οποία όμως με παίδεψαν αρκετά γιατί είναι πολύ μικρά και είχαν πολύ λεπτομέρεια. 
Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου την ειλικρινή γνώμη σας. Α, ετοιμάζω και μια ασορτί τσάντα, για να την παίρνει μαζί της η κορούλα μου!!!!!






Αυτά για σήμερα φίλοι μου. 
Πολλά φιλιά

Natasha

15 σχόλια:

  1. είναι πολύυυυ όμορφη....κάνε ένα Tutorial να κάνω και εγώ στην ανιψιά μουυυυυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ DYLON COLORFUN
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΣΟΧΑ ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΑΨΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ WACO ΑΠΟ ΕΙΔΗ HOBBY.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νατάσα μου
    Είναι πολύ όμορφη!!!!!!!!!!!Μπράβο!!!!!!Εύχομαι περαστικά.Και εγώ στο κακό μου χάλι είμαι αυτές τις μέρες.Υπομονή δεν έμεινε και τίποτα άλλο να κάνουμε.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nατάσσα πολύ όμορφη η κούκλα σου! Χάρηκα που σε βρήκα στο μπλογκοσπιτάκι σου!
    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο μηνα να εχεις με πολλα μπανια ,φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νατασούλα μου...ήσουν αρρωστούλα...πέρασε όμως έτσι;! Άντε...γερή και δυνατή Νατασούλα μου !!! Πώ...πώωωω...είναι τέλεια η κουκλίτσα σου Νατάσα μου...η πρώτη σου κούκλα είναι η Κλωέ;....τι λές τώρα!!!...πολύ καλή δουλειά...είναι γλύκα και μου αρέσουν πολύ τα χρώματά της , τα ρούχα της και όλες οι λεπτομέρειες !!!! Όταν ήμουν γύρω στα 18, άν θυμάμαι καλά.. ήθελα να μάθω να φτιάχνω κούκλες !!!! Πήρα ένα μικρό βιβλιαράκι με οδηγίες και πατρόν αλλά έτσι άφραγκη που ήμουν πάντα δέν κατάφερα να πάρω τα απαραίτητα υλικά και το μόνο που κατάφερα ήταν να φτιάξω μία πάνινη κούκλα και με βοήθησε και η μητέρα μου φτιάχνοντας της τα ρούχα!! Ήθελα να την κάνω δώρο στην αδελφή μου...και της άρεσε....την έχει ακόμα εννοείται..είναι μία κούκλα τσιγγάνα..χάχά...μπορεί να σας τη δείξω καμιά μέρα !!! Πάντως η δικιά σου μου αρέσει τρελά και πιστέυω το ίδιο και στην μικρή σου νεραιδούλα !!!! Είσαι τόσο χρυσοχέρα και τόσο καλή μανούλα !!!
    Καλή εβδομάδα !!! Φιλάκια πολλάαααα !!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη η Κλοέ........ξέρεις βέβαια τι λένε για τα μεταξωτά βρακάκια......Καλό μήνα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή εβδομάδα Νατάσα μου και καλό μήνα να'χουμε! Εύχομαι περαστικά και από δω και πέρα να'ρθουν στην ζωή σου τα καλύτερα!! Η Κλοέ είναι υπέροχη...την λατρεύω!! Καλή συνέχεια κούκλα μου, φιλάκια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΠΙΣΗΣ.....Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ !!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Κλόε είναι μια γλύκα, πολύ πολύ όμορφη κούκλα. Δυστυχώς, δεν είμαι ειδική για να σου δώσω καμιά συμβουλή για μαρκαδόρους. Σου εύχομαι, Νατάσα μου, να είναι όλα περαστικά και να ξεχαστούν γρήγορα οι ταλαιπωρίες που πέρασες!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tα μαλλιά της μου αρέσουν πολύ πολύ!Μπράβο!
    Περαστικά και πάντα να είσαι υγιής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά και τις πολύτιμες υποδείξεις σας!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι πανέμορφη!!!!!!!!!! μου αρέσει πάρα πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...