Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

The Pink Fairy

Καλησπέρα φίλοι μου. 
Η σημερινή μου ανάρτηση δεν έχει καμία σχέση με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έχουν πλημμυρίσει τα σπιτάκια μας. Ωστόσο είναι ένα έργο που έχει πολύ έντονη συναισθηματική αξία για μένα!!!!!! Πρόκειται να στολίσει το δωμάτιο της πολύ αγαπημένης βαπτιστήρας μου, ένα κοριτσάκι 7 ετών που δυστυχώς μεγαλώνει χωρίς πατέρα........ Η πανέμορφη Φωτεινή λατρεύει τις νεράιδες (όπως και η νονά της βέβαια), γι΄αυτό μου ζήτησε να της ζωγραφίσω την ομορφότερη όλων. Όπως καταλαβαίνετε για μένα ήταν κάτι παραπάνω από ευχαρίστηση και δημιουργικότητα...... ήταν μια πρόκληση να προσπαθήσω να απεικονίσω την μορφή της νεράιδας που το κοριτσάκι είχε στο μυαλό της. 
Αφού ζωγράφισα και χρωμάτισα τη νεράιδα και τα λουλούδια γύρω της..... παρατήρησα πως κάτι έλειπε!!!!!!! Η λάμψη, η νεραϊδόσκονη που αφήνουν οι νεράιδες γύρω από τον εαυτό τους αλλά και στα αντικείμενα δίπλα τους. Γι΄αυτό λοιπόν έβαλα μπόλικο glitter και επιπλέον τόνισα κάποια σημαντικά σημεία με ροζ και λιλά rigenstones. Και για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το σκηνικό, αντί για κορνίζα πρόσθεσα διακοσμητικό ροζ πούπουλο που του δίνει μια πιο ρομαντική όψη. 
Και βεβαίως έδωσα στον πίνακα το όνομα του blog-σπιτιού μου!!!!!!!!!










Ελπίζω να της αρέσει!!!!!!!
Εσείς αλήθεια τί λέτε; Τα κατάφερα; 

13 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΕΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τα κατάφερες λέει;!!!!! Είναι τέλεια η Ρόζ Νεραιδούλα που δημιούργησες!!!!!!! Μου αρέσει τρελά οπότε φαντάσου στο τυχερό Νεραιδοκοριτσάκι πώς θα του αρέσει!!! Μπράβο σου Ρόζ Νεράιδα!!!! Ζωγραφίζεις πολύ όμορφα!!!!!και το ρόζ πούπουλο για κορνίζα είναι τέλειο!!! Τί έμπνευση!!! Λοιπόν πάω για ύπνο! Ξενύχτησα πάλι!! :οD Φιλάκια πολλά σε'σένα και την μικρή σου Νεράιδα!!! και να είσαι πολύ πολύ καλάααα!!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο τα κατάφερες? είναι εξαιρετικό τυχερή η βαφτιστήρα σου. Καλό ΣΚ και καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο, Νατάσα!! Πολύ γλυκιά χειρονομία!! Προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια,όπως ακριβώς αξίζει στη γλυκιά βαφτισιμιά σου!!
    Σίγουρα θα ξετρελαθεί!! Πολλά φιλιά και καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νατάσα πολύ χαρηκα που βρεθήκαμε. Υπέροχη η νεραιδουλα σου, ευχομαι να της φέρνει όλη την μαγεία της ζωής. ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ρωτας αν τα καταφερες βρε Νατασσακι?
    εννοειται!!
    ειναι πολυ ομορφος ο πινακας!!!
    c est καταπληκτικ!!!

    Θα το χαρει σιγουρα η αδεξημια σου!!
    Δωστης ενα φιλακι απο μενα κι ενα στην μπουμπου σου!

    (Μολις το ειδε η κορη μου:ααααααααα μαμα τι ωραιο που ειναι!!!!θελω κι εγω!)
    Οπως καταλαβες ζηλεψαμε χαχαχα :)
    Καλο βραδακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικα Νεραιδενια την εφτιαξες, σιγουρα θα χαρει η βαφτιστηρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σου Νατάσα μου, είσαι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ νονά!! Είμαι σίγουρη ότι η μικρή νεραϊδούλα σου ενθουσιάστηκε με τις νεράιδές σου.
    Πέρασε από το σπίτι μου να πάρεις κάτι
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ συγκινητική και παράλληλα πανέμορφη η ανάρτησή σου, αγαπημένη φίλη Νατάσα! Εύχομαι να φέρει τύχη και πολλή χαρά στο γλυκό σου βαφτιστηράκι!

    Πέρασε από τα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
    (http://akrasakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_5807.html),
    διάλεξε όποιο από τα 3 βραβεία αγάπης και προσφοράς σου αρέσει και κράτησέ το ως ενθύμιο της φιλίας μας, σε κάποια γωνιά του ιστολογίου σου!

    Καλές γιορτές!
    Με αγάπη
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νατάσα μου
    Πολύ όμορφο το καδράκι σου.!!!
    Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι όμορφο!!!!! Μπράβο Νατασάκι! Να χαίρεσαι τη βαπτιστήρα σου! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι όμορφη σαν νεράιδα! Πολλά φιλάκια! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφη ζωγραφιά. Είναι ακριβώς έτσι όπως είναι και στα παραμύθια με τις νεράιδες! Πολύ θα ήθελα κι εγώ να είχα μια νονά που να μου κάνει τέτοια δωράκια! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νασια, Μυρσίνη, Βασιλική-Βίκυ και Χαραυγή σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τα γλυκύτατα σχόλιά σας!!!!

    Evie καλώς βρεθήκαμε λοιπόν!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ :)!!!!!

    Γωγώ ζήλεψε η μικρούλα σου; Και η δική μου επίσης!!!!! Νόμιζε πως το έφτιαχνα για εκείνη και έβγαζε όλο επιφωνήματα θαυμασμού..... της υποσχέθηκα όμως ότι θα της φτιάξω ένα ίδιο και θα το κάνω πολύ σύντομα.

    Δημιουργία σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    Ροδούλα μου γλυκιά η καρτούλα σου είναι υπέροχη!!!! Κρίμα όμως που ο Blogger δεν με αφήνει να την στολίσω, λέγοντάς μου πως δεν έχω δικαίωμα να αναρτήσω άλλη φώτο!!!!!!! Θα την βρω όμως την άκρη και θα τη στολίσω λίαν συντόμως.

    Αντώνη η κίνησή σου με συγκίνησε!!!! Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίζεις να χαρίζεις χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου!!!!

    Αλεξάνδρα μου και Marie σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!

    Δήμητρα καλώς ήρθες καλή μου!!!! Ελπίζω να σου αρέσει το σπιτάκι μου. Σ΄ευχαριστώ και για τα γλυκά σου λόγια :)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...