Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Handmade doll Anna!!!!

Να σας συστήσω την Άννα!!!!!! 


Είναι η νέα φίλη - κούκλα της κορούλας μου, την οποία έφτιαξα μέσα σε μια μέρα. Θα παρατηρήσετε πως η Άννα έχει πολλές ατέλειες, σκεφτείτε μόνο πως είναι η πρώτη χειροποίητη κούκλα που έχω φτιάξει ποτέ...... Στα μάτια όμως των παιδιών οι δικές μας ατέλειες φαντάζουν μηδαμινές!!!!!! 



Η Άννα από τη πρώτη στιγμή της ύπαρξής της, έχει πάρει πολλές αγκαλιές και φιλιά από τη μικρή μου κόρη!!!!! Της μιλάει, την πηγαίνει βόλτα με το ποδήλατο, την χτενίζει, κάθεται μαζί της στο τραπέζι για να φάνε. Για μένα αυτή η ευτυχία στα ματάκια της είναι επιτυχία!!!!!!
Το βασικό υλικό για το σώμα της Άννας είναι το εκρού veloure. Το φόρεμά της είναι βαμβακερό (με παίδεψε απίστευτα!!!!!) και τα μαλλάκια της είναι από νήμα πλεξίματος. Όσο για τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, είναι ραμμένα στο χέρι. Τα ματάκια της είναι μικρά μαύρα κουμπάκια. Και βεβαίως να τονίσω πως το πατρόν το αγόρασα από το http://www.bitofwhimsydolls.com
Δεν είναι αξιολάτρευτη;



Θέλησα να μοιραστώ αυτή τη κατασκευή μαζί σας και για έναν άλλο λόγο. Η Άννα ράφτηκε στην καινούργια μου ραπτομηχανή Singer...... ναι, ναι ήθελα εδώ και καιρό να αποκτήσω μια ολοδικιά μου. Η αφορμή δόθηκε από την αγαπημένη μας blog-φίλη Αναστασία, η οποία είχε παρουσιάσει τη δική της πριν από λίγο καιρό. Η Αναστασία με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της και επέλεξα την κατάλληλη για μένα αγοράζοντάς την από τα Amazon. Αναστασία μου σ΄ευχαριστώ πολύ και δημοσίως για την πολύτιμη βοήθειά σου!!!! 


Τι να σας πω; Την έχω ερωτευθεί...... Διαθέτει 69 βελονιές απλές αλλά και διακοσμητικές, είναι αθόρυβη, έχει αυτόματο πέρασμα κλωστής, ηλεκτρονικό καντράν και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Σας λέω μόνο ότι έχω ανακαλύψει μετά από 2 μέρες που την έχω παραλάβει. Το δε απλό γαζί της είναι τέλειο, το ζικ - ζακ υπέροχο, τα σχέδια φανταστικά...... Είναι η τέλεια ραπτομηχανή για μένα!!!!!! 


Τώρα όπως καταλαβαίνετε θα περάσω ατελείωτες ώρες μαζί της για να εξασκηθώ (χρειάζομαι πολύ practice νομίζω) και βεβαίως για να μάθω όλες τις δυνατότητές της. Μαζί της έχω σκοπό να ράψω πολλά που έχω στο μυαλό μου........ Μέχρι την επόμενη κατασκευή μου, σας φιλώ όλους

Natasha

9 σχόλια:

  1. Κάποια είναι πολύ ενθουσιασμένη με το καινούριο της απόκτημα! Καλορίζικη λοιπόν και αν το πρώτο δέιγμα είναι τόσο πετυχημένο, φαντάζομαι τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πανέμορφη η κούκλα!!!!!!!!!! μπράβο!!!! και σε άλλα με υγεία!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχου! Τη γλυκιά που είναι η Αννούλα!! Δικαίως δεν την αφήνει από τα χέρια της η Μαριλένα... και εγώ το ίδιο θα έκανα!!!
    Όσο για τη ραπτομηχανή, χαίρομαι που συνέλαβα έστω και λίγο στην χαρά και στον ενθουσιασμό σου!!! Εύχομαι πάρα πολλές όμορφες δημιουργίες, Νατασούλα μου!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για την κούκλα! Έχει ωραίο χαμόγελο! Και η ραπτομηχανή μάλλον θα είναι τέλεια, με γειά! Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!!!Καλά ραψίματα!!!!Πολύ ωραίο το blog σου.Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέο μέλος στην οικογένεια και μάλιστα από τα χεράκια της μαμάς!!! Κούκλα η Αννούλα κι ας έχει ατέλειες, αυτές τις δίνουν μεγαλύτερη αξία!!! Με γεια και την καινούρια ραπτομηχανή!!! Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω μία στο ράφι, την είχα πάρει κάποτε και δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ! Λες να το δοκιμάσω;;;; Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκέτη γλύκα!!! Καλή αρχή με τις κούκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κούκλα είναι πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά!!! Με γειά και τη ραπτομηχανή σου και εύχομαι καλές δημιουργίες!Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο πολύ όμορφη η κούκλα σου! Μεγειά τη ραπτομηχανή, σου εύχομαι χιλιόμετρα γαζιού! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...