Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Λιλιπούτεια μπαλαρίνα;

Γεια σας φίλοι μου!!!!

Η κορούλα μου είναι 2 ετών και 8 μηνών και εδώ και καιρό όλη μέρα χορεύει και χορεύει και χορεύει...... 
-Τι χορεύεις; τη ρωτάω 
-Μπαλέτο μαμά, μου απαντάει όλο νάζι!!!!! 
-Θέλεις να γίνεις μπαλαρίνα; 
-Ναι, μαμά




Χορεύει στις μύτες, σηκώνει τα χεράκια ψηλά όπως οι μπαλαρίνες, προσπαθεί να σηκώσει και να τεντώσει τα ποδαράκια της, μιμείται τυχόν μπαλαρίνες που θα δει σε διαφημίσεις στην τηλεόραση..... 



Χθες λοιπόν επισκεφθήκαμε μια σχολή μπαλέτου στη πόλη μας και η μικρή Μαριλένα ενθουσιάστηκε πάρα πολύ. Η δασκάλα είπε να ξεκινήσει δοκιμαστικά για 2 εβδομάδες να δει αν συνεργάζεται, γιατί είναι και μικρούλα και μετά βλέποντας και κάνοντας.... Οπότε η κορούλα μου στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και αν τα καταφέρει και μπει στο τμήμα αγοράζουμε παπούτσια και ρούχα μπαλέτου και ξεκινάει κανονικά..... 


Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το θέμα του χορού, αν και τον λατρεύω ιδιαίτερα. Απλά πίστευα ότι είναι λίγο μικρούλα ακόμα. Τα ίδια μου είπαν και φίλες μου που έχουν μεγαλύτερα κοριτσάκια και παρακολουθούν μαθήματα κλασσικού χορού, να μην την γράψω φέτος. Ωστόσο ρώτησα πως σε αυτές τις ηλικίες από 3-6 ετών κάνουν μουσικοκινητική αγωγή και εννοείται όχι κανονικό μπαλέτο. Και κάπως έτσι πήρα την απόφαση.....



Είμαι πολύ συγκινημένη.... το κοριτσάκι μου μεγαλώνει..... Μέχρι χθες την είχα στην αγκαλιά μου και της τραγουδούσα νανουρίσματα (όχι πώς τώρα δεν το κάνω αλλά λέμε χι, χι, χι) και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρήγορα μεγαλώνει!!!! Αχ, γιατί να μην μένουν για πάντα αφρατούλικα μωρά με δίπλες στα μπουτάκια και το λαιμάκο...... 


Αν μπορούσατε να τη δείτε τώρα, είναι ένα πανέμορφο λεπτό κοριτσάκι με μακριά ξανθά μαλλάκια όλο μπούκλες, καταπράσινα παιχνιδιάρικα ματάκια και ένα νάζι άλλο πράγμα!!!!! Λατρεύει το χορό, τα ζωάκια, τα λουλούδια, τις ...... Barbie (ναι έχουμε ήδη ένα σωρό) και τις καθημερινές βόλτες στη θάλασσα και στις κούνιες. 

Χθες ξεκίνησε και παιδικό σταθμό και τα πηγαίνει μια χαρά, τρελαίνεται για τα παιδάκια. Ούτε κλαίει, ούτε τίποτα, είναι ανεξάρτητο και πολύ κοινωνικό παιδί!!!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνει πραγματικά αυτό που αγαπά στη ζωή της!!!! Εγώ θα στέκομαι για πάντα δίπλα της και οτιδήποτε αποφασίσει και επιλέξει, θα είμαι στο πλευρό της!!!!! 

Πολλά φιλιά 

Natasha

42 σχόλια:

  1. Για ένα διάστημα σε είχα χάσει από τη λίστα των ιστολογιών μου και έχασα πολλές όμορφες δημιουργίες σου. Καλή αρχή με τη μικρούλα και στον παιδικό και στο μπαλέτο. Η δική μου άποψη είναι τα παιδιά να δοκιμάζουν ότι τους αρέσει και σιγά σιγά θα κατασταλάξουν στο τι τους ταιριάζει. Εμείς δε πρέπει να βγάζουμε τα αποθημένα μας πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τα απωθημένα ξαναπέστο!!!!! Ξέρω ποοοοοοοολλές τέτοιες περιπτώσεις.
      Σ΄ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια!!!!!

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα είναι μια κουκλίτσα η μικρούλα σου! Καλή σχολική χρονιά Νατασούλι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νατάσα μου
    Τι τρυφερή μανούλα που είσαι....έτσι είναι Νατάσα μου χωρίς να το καταλάβεις θα μεγαλώσει, και εσύ θα νομίζεις ότι είναι το μικρό σου κοριτσάκι που ακόμα το νανούριζες.Σήμερα είχα την ίδια κουβέντα για την ανιψιά μου που πάει στην έκτη δημοτικού και ξαφνικά είπα έκτη; εμένα μου φαίνεται το μωρό που μέχρι χθες κρατούσαμε στην αγκαλιά μας.Το ίδιο μου συμβαίνει και με την κόρη μου.Να σου ζήσει Νατάσα μου να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού το αγαπά τόσο πολύ η μικρούλα σου... σίγουρα θα τα καταφέρει!!!! Καλή χρονιά στον σταθμό!!!! Να την χαίρεσαι και μακάρι σε όλη την ζωή της να κάνει αυτά που αγαπά!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!! Να κάνει πάντα πράγματα που αγαπά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νατάσα καλησπέρα αυτό θέλω αν το δω και από κοντά, είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!!!!!! Άρχισε και παιδικό σταθμό??? τις εντυπώσεις της μικρής θέλω να τις ακούσω και από κοντά !!!!!!!!! καληνύχτα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το καλό και στον παιδικό και στο μπαλέτο. Είμαι της άποψης ότι αρέσει στα παιδιά μας να τα σπρώχνουμε και εμείς να τα δοκιμάζουν και κάποια στιγμή θα αποφασίσουν τι πραγματικά τους αρέσει. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Νατάσα,
    Η ανάρτησή σου ήταν τόσο γλυκιά! Να χαίρεσαι τη μικρούλα σου, και ΝΑΙ, να την στηρίξεις σε κάθετι που θα επιλέξει. Να μην ξαναπώ κι εγώ για απωθημένα!!!
    Έχω κι εγώ δυο παιδάκια 4 ετών και 17 μηνών και ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι.
    Νομίζω πάντως πως θα καταφέρει να μπει στο τμήμα και σύντομα θα μας λες ιστορίες!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλυκιά και ευχάριστη ανάρτηση που μ' έκανε να αναπολήσω τα παλιά.... τα δικά μου ίδια συναισθήματα για τα κορίτσια μου!!!Να ζεις την κάθε της στιγμή και να κρατάς μέσα σου εικόνες και αρώματα που δεν θα επαναληφθούν Ομορφη στιγμή το πρώτο της μάθημα με το λιλιπούτειο ροζ κορμάκι και ροζ καλσόν.... όσο για τις πουέντ έχει πολύ καιρό μπροστά της μετά τα 15 χρόνια της Νά σαι καλά και να απολαμβάνει η μία την άλλη όσο περισσότερο γίνεται!!!Καλό σου βράδυ και 1 φιλάκι στην πρασινομάτα τσαχπινούλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκιά και αγαπησιάρικη ανάρτηση!!!!Να την χαίρεσαι την τσαχπίνα πρασινομάτα!!!!Μέ το καλό το πρώτο της μάθημα..... αντε και σύντομα με ροζ κορμάκι και καλσόν.....Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νατάσσα...να την χαίρεσαι την μικρούλα σου!...και να την καμαρώνεις καθώς θα μεγαλώνει!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά σου τρυφερή μανούλα!!!Εύχομαι καλή αρχή στο κοριτσάκι σου σε όλα!!Εγώ το είχα πάει στον παιδικό 22 μηνών.Σήμερα που πήγαμε στον αγιασμό δεν πίστευα οτι είναι εκτακι κι έκαλαιγα συνέχεια.Σε καταλαβαίνω πολύ!!!!!
    Είδα τις προηγούμενες δημιουργίες σου και είναι υπέροχες και μου αρέσει πολύ και το μπλογκάκι σου έτσι οπως το έκανες!!Να είσαι καλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια τι να πω!!!!! Με έχετε κατασυγκινήσει!!!!! Σας ευχαριστώ όλες για τα υπέροχα σχόλιά σας!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νατάσα μου, να σου ζήσει η μπαλαρινούλα σου, να είναι ευτυχισμένη και τυχερή!
    Αν δεν κάνει βήματα και ασκήσεις μπαλέτου, νομίζω πως καλά έκανες και την έγραψες αφού τόσο της αρέσει. Και όταν αγοράσετε τον "εξοπλισμό", να μας δείξεις φωτογραφία....
    Φιλάκια πολλά και στις δυο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία σίγουρα θα σας τα δείξω τα αξεσουάρ μπαλέτου!!!! Για να δούμε αν τελικά την πάρουν!!!

      Διαγραφή
  15. Τι γλυκιά ανάρτηση!
    Είναι πράγματι απίστευτο πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα βλασταράκια μας!
    Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου, εύχομαι να γίνει πρίμα μπαλαρίνα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλη αρχη στη μικρη σου μπαλαρινα,αφου το θελει θα τα καταφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΟΡΟ!ΟΣΟ ΜΠΡΕΙΣ ΔΩΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10 ΤΗΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΡΟΚΟΡΙΤΣΟ.ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ 14 ΧΡΟΝΩΝ. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατερίνα και Katrin σας ευχαριστώ κορίτσια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν ήμουν μικρή το ήθελα και εγώ πολύ αλλά οι γονείς μου δεν με μπορούσαν να με γράψουν. Καλά έκανες και τις έδωσες την ευκαιρία να δει αν όντως της ταιριάζει και για να εξελιχθείς σε κάτι το καλύτερο είναι να το βάλεις στη ζωή σου από πολύ μικρός. Εγώ αργότερα πήγα κάποια χρόνια για να μου φύγει το απωθημένο και πέρασα πολύ όμορφα. Καλή αρχή στη κορούλα σου και εύχομαι ότι κάνει να το διασκεδάζει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα δεν πειράζει κοπέλα μου, να ξέρεις πως όλα γίνονται για κάποιο σκοπό!!!!
      Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!

      Διαγραφή
  20. Γλυκιά μανούλα σου γεια σου!!!ευχομαι τα καλύτερα για σας και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!και μην ανησυχείς αν το θέλει σίγουρα θα τα καταφέρει!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να΄σαι καλά Μαρία. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)!!!!!

      Διαγραφή
  21. Το καλύτερο είναι ότι θα το δοκιμάσει έστω κι αν το αφήσει.
    Πηγαίνοντας πολάαααα χρόνια πίσω, έκανα κι εγώ μπαλέτο. Είχα κάνει και "επίδειξη" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τρομάρα μου! Σταμάτησα όμως γιατί δεν μου ταίριαξε. Είχα σωστή στάση, ρυθμό, παράστημα αλλά... όχι θέληση. Έβλεπα όμως άλλα κοριτσάκια και ήξερα (με το τότε μυαλουδάκι των 6-7 ετών) ότι ήταν γεννημένες μπαλαρίνες. Ξεχώριζαν! Μακάρι και η μικρή σου να το βρει όπως το έχει φανταστεί! Ξεκινάει και την ημέρα των γενεθλίων μου! ΧΕΧΕ!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ καλή μου!!!! Πάντως ότι και αν επιλέξει, εγώ θα στέκομαι δίπλα της!!!!

      Διαγραφή
  22. Καλημερουδια!

    αχ ποτε θα ρθει και η δικη μας σειρα!!

    υ.γ. έχεις βραβειακι στο μπλογκακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρθει, θα έρθει, μην ανησυχείς. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα μωράκια μας που δεν τα προλαβαίνουμε!!!!
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα βραβεία, τα στόλισα ήδη!!!!

      Διαγραφή
  23. Μεγαλώνουν, μεγαλώνουν τ΄αγγελούδια μας. Καλή αρχή με το μπαλέτο σας και με τον παιδικό σταθμό. Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. That's such a cute photo!
    http://missbbobochic.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κορίτσια σας ευχαριστώ, αλλά τη φωτογραφία την κατέβασα από το διαδύκτιο και βεβαίως δεν είναι η κορούλα μου. Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω πως της μοιάζει υπερβολικά, μόνο που η μικρούλα μου έχει πιο μακριά μαλλάκια που φτάνουν μέχρι την πλάτη της :)!!!!!
    Φιλιά σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νατασούλα, πολλές αλλαγές βλέπω στην ζωούλα της μικρής... και παιδικό και μπαλέτο! Μπράβο, καλά κάνεις και της αφήνεις χώρο να δοκιμαστεί σε διάφορα! Το χρειάζονται τα μικράκια μας! Ξεκινάει αύριο, εε? Καλή αρχή, γλυκιά μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νατάσα μου καλώς σε βρήκα κι εγώ!!! Εύχομαι καλή αρχή στη μικρή σου στο νέο της ξεκίνημα! Σε λίγο καιρό θα την καμαρώνεις μπαλαρινούλα!!! Και η δική μου κορούλα αγαπά πολύ το μπαλέτο, βέβαια είναι μεγαλύτερη, είναι κιόλας 7...Πιστευω κανατε καλα που ξεκινήσατε από νωρίς!!! Καλή συνέχεια, φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Φωτεινή!!!!! Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!

      Διαγραφή
  28. Άχ...τί ωραία γλυκειά ανάρτηση είναι αυτή !!!! Πολύ θα χάρηκε η μικρή σου νεραιδομπαλαρινούλα !!! Είσαι πολύ γλυκειά μαμά !!!
    Αγκαλίτσες και φιλάκια και στις δυό !!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα!Πολύ τρυφερή ανάρτηση..!Μπορεί η μικρούλα σου να έχει ταλέντο,κι ας είναι πολύ μικρή! Καλή συνέχεια με δύναμη και όμορφες στιγμές!

    http://positive-thinking-greece.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Κατερίνα. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...