Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Lavender Caramels!!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!!
Μόλις πριν από λίγο ολοκλήρωσα δυο υφασμάτινες καραμέλες, τις οποίες και γέμισα με αποξηραμένη λεβάντα. Και αυτές, όπως και η καρδούλα από την προηγούμενη ανάρτηση, προορίζονται για δώρο σε μια πολύ καλή φίλη!!!! Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω χειροποίητα αντικείμενα και να τα δωρίζω σε δικά μου αγαπημένα πρόσωπα, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα..... πόσο μάλλον όταν βλέπω και στο δικό τους πρόσωπο μόνο θετικά συναισθήματα!!!!
Οι συγκεκριμένες καραμέλες ευελπιστώ ότι θα αρωματίσουν τα συρτάρια και αντίστοιχα τα ρούχα ή εσώρουχα της φίλης μου με φυσικό τρόπο!!!! Ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν διακοσμητική ιδέα και να στολίσουν για παράδειγμα το Boudoir μια κρεβατοκάμαρας!!!! 
Πληροφοριακά τα πανέμορφα υφάσματα που χρησιμοποίησα προέρχονται από την συλλογή της Tilda. Η αλήθεια είναι πως κοστίζουν αρκετά, αλλά νομίζω πως το αποτέλεσμα πραγματικά με αντάμειψε!!!!! Οι δαντέλες και κορδέλες είναι αγορασμένες από τοπικό κατάστημα με είδη ραπτικής. Η αποξηραμένη λεβάντα από κατάστημα με βιολογικά είδη. 
Για ρίξτε μια ματιά!!!!





Πολλά φιλιά 

Νατάσα

6 σχόλια:

  1. Νατασούλι μου, οι καραμελίτσες σου είναι άκρως ανοιξιάτικες και ρομαντικές! Φαντάζομαι βέβαια και το άρωμά τους! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Νατάσα!
    Οι καραμελίτσες σου και τα υφάσματα που χρησιμοποιησες είναι πανέμορφα! Μπράβο! :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι γλυκιές καραμελίτσες! Πάρα πολύ όμορφες! Μπράβο! Και πιο κατάλληλη επιλογή υφασμάτων δε γινόταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα υφασματα ειναι πραγματι καταπληκτικα! η δε κορδελα ονειρικη!
    παλι θαυματα εκαναν τα χερακια σου! ειμαι σιγουρη οτι η φιλη σου θα ενθουσιαστει!

    πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...