Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων - Cupcake Toppers

Καλησπέρα σας!!!!
Οι ετοιμασίες για το πάρτι της κορούλας μου συνεχίζονται, ωστόσο άλλαξε η ημερομηνία (μεταφέρθηκε μια εβδομάδα μετά) διότι ο πεθερός μου έπρεπε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση που δυστυχώς δεν έπαιρνε αναβολή. Οπότε το πάρτι μας θα γίνει πρώτα ο Θεός το Σάββατο στις 1η Ιουνίου. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να τυπώσω ξανά τα προσκλητήρια με την νέα ημερομηνία, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με χαλάει και ιδιαίτερα. 
Σήμερα θα σας δείξω τα cupcake toppers που έφτιαξα με αυτό το θέμα. Επειδή όμως δεν είχα το ειδικό εργαλείο για να κόψω τα κυκλικά σχήματα, τα έκοψα με το χέρι..... εντάξει δεν βγήκαν και τέλεια αλλά μου αρέσουν πολύ και έτσι!!!! Είναι όμως γουστόζικα με πανέμορφα χρώματα. 
Ρίξτε μια ματιά!!!!!



  Έτοιμα να διακοσμήσουν τα cupcakes!!!

Πολλά φιλιά 

Νατάσα

6 σχόλια:

  1. αχ και εγω με το χερι τα εκανα ολα στα γενεθλια της μικρης με θεμα την μινυ μαους, και σε καταλαβαινω απολυτα! ειναι θαυμασια παντως! θα κρατησω αυτες τις αναρτησεις σου για μελλοντικα παρτυ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μας αρέσει αυτό το παραμύθι!!!Και τα toppers απλά φανταστικά!!!Και κομμένα με το χέρι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε που το κατάλαβα μολίς τα ειδα οτι ειναι κομμένα στο χέρι!!!τα εχεις κάνει τέλεια!Και το θέμα των γενεθλίων σας αγαπημενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα!Μαγικά!με το χέριtoppers??κουκλίστικα..γράφομαι και σε περιμένω και απο μένα να με διαβάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ όμορφα και το θέμα λατρεμένο !!!!! Τα προσκλητήρια πανέμορφα επίσης !!!! Να την χαίρεστε την μικρούλα σας..πολύχρονη και ευτυχισμένη να είναι !!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση του πατέρα σας.
    Να περάστε υπέροχα στα γενέθλια της μικρής σας νεραιδούλας !!! Φιλάκια πολλά Ρόζ Νεράιδα !!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...