Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πανεύκολα πινακάκια!!!!!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!!
Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορείτε να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με πινακάκια. Και εννοείται βεβαίως με το ελάχιστο κόστος. 
Αυτά τα πινακάκια προορίζονται για το καινούργιο δωμάτιο της κορούλας μου, για το οποίο έχω περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά στο διαδίκτυο προσπαθώντας να βρω λύσεις σχετικά με τη διακόσμηση. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω χαθεί από τη blog-γειτονιά τώρα τελευταία. 
Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα δωμάτιο με πιο ρομαντικά έπιπλα, ας πούμε καλύτερα πιο ιδιαίτερα, αλλά δυστυχώς στην εγχώρια αγορά βρίσκω παιδικά έπιπλα με πολύ απλές γραμμές και καθόλου φαντασία, για τα οποία δεν τρελαίνομαι. Με αυτό το σκεπτικό βρήκα ένα τέλειο κατά τη γνώμη μου κρεβάτι εδώ στο διαδίκτυο από την Αγγλία και το έδωσα σε έναν ξυλουργό για να μου το φτιάξει.  Όπως και την βιβλιοθήκη σε σχήμα κουκλόσπιτου. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, προς το παρόν μένει να συμφωνήσουμε και το οικονομικό μέρος. 
Επίσης αγόρασα από τα Lidl σε πολύ χαμηλή τιμή ένα κομοδίνο - συρταριέρα και ένα έπιπλο αποθήκευσης, τα οποία και βάφω αυτό το διάστημα. Θα σας τα δείξω μόλις είναι έτοιμα.
Τέλος με απασχολεί πολύ και η τοποθέτηση ταπετσαρίας σε έναν από τους τέσσερις τοίχους.... μόνο που δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να την κολλήσω μόνη μου χωρίς να καλέσω ταπετσέρη!!!!! 
Αλλά ας μην μακρυγορώ άλλο και ας σας δείξω τα πινακάκια. 

Καταρχήν όσες το τολμήσετε θα χρειαστείτε: 
- Καμβάδες σε ότι διάσταση θέλετε 
- Αυτοκόλλητα τοίχου 
- Ακρυλικά χρώματα
- Πινέλο - Ψαλίδι 
και προπαντός καλή διάθεση και φαντασία. 
Ξεκινάμε λοιπόν και βάφουμε τους καμβάδες μας με ότι χρώματα θέλουμε. Εγώ προσωπικά έβαψα τους δυο με ροζ και τους άλλους δυο με μπλε. Και στην συνέχεια έκοψα το αυτοκόλλητο στις επιθυμητές διαστάσεις, το κόλλησα και ταραταταμ..........

Έτοιμα κιόλας!!!!!





Προσέξτε να τα κολλήστε καλά για να μην σας δημιουργηθούν φουσκάλες από κάτω..... όπως εμένα!!!!!


 Και όλα μαζί!!!!


Έτοιμα να στολίσουν το δωμάτιο της μικρής Μαριλένας!!!!! 

Επίσης και επειδή από ότι φαίνεται αγαπημένοι φίλοι bloggers θα με χάσετε από τα αγαπημένα σας και δεν θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τις αναρτήσεις μου, μπορείτε είτε να μου κάνετε αίτημα φιλίας στο Facebook εδώ, είτε στη σελίδα μου εδώ να πατήσετε απλά το ''μου αρέσει''. Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστώ πως θα διατηρήσουμε μια επαφή και δεν θα χαθούμε!!!!!

Σας φιλώ γλυκά 

Νατάσα

6 σχόλια:

  1. Πανέμορφα πινακάκια!!! Σίγουρα θα ειναι πολυ όμορφο το δωμάτιο της μικρούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλα πανέμορφα. Κ εγω ακόμη φτιαχνω το δωμάτιο της μικρής μου. Δε με ικανοποιεί τετ κ όλο ψάχνω... Σιγά σιγά όμως γίνεται όπως το θέλω οπότε όλος ο κόπος βλέπω οτι έχει αποτέλεσμα κ λέω χαλάλι. Με το καλό να το ολοκλήρωσεις κ εσύ κ να μας βάλεις πολλές φωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε φώτο απο το δωμάτιο, απο τα έπιπλα όταν θα είναι έτοιμα... Τα κανδράκια πολύ όμορφα!!! Ροζ και παιχνιδιάρικα. Να γιατί προτιμώ να κάνω κορίτσι, πειράζει;;;;;;;
    πολλά φιλιά
    Γιατί να σε χάσουμε απο εδω;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπεροχα τα καδρακια σου! πολυ σε ζηλευω που της φτιαχνεις το δωματιο ρομαντικο! ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις ονειρικη δουλεια! εγω δυστυχως εχω μονο ενα παιδικο δωματιο επομενως εκ των πραγματων θα πρεπει να ειναι ουδετερο! η trimar εχει τετοια ωρα ρομαντικα μικροαντικειμενα και ενα μαγαζι στην γλυφαδα στη Μεταξα μεσα σε μια στοα εχει τετοια επιπλα που λες! τα χαζευα και εγω για την ταλιμπανουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νατασούλι μου υπέροχα είναι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα!!!!
    Τα πινακάκια είναι πανέμορφα!!!!!
    Φιλιά πολλά και καλό και δροσερό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...