Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Lalaloopsy party!!!!

Καλησπέρα σας!!!!!
Χθες το απογευματάκι κάναμε το πάρτυ της μικρής Μαριλένας για τη γιορτή της. Η αλήθεια είναι πως το είχαμε καθυστερήσει, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά καθώς κάποια προβλήματα υγείας του πεθερού μου μας έφεραν λίγο πίσω. 


Το πάρτυ είχε επιτυχία, η μόνη παραφωνία που μας χάλασε λιγάκι ήταν ο καιρός ο οποίος κατά διαστήματα έφερνε ψιχάλες με αποτέλεσμα να χαλάσει λίγο το στολισμό. Ωστόσο δεν πτοηθήκαμε ιδιαίτερα μιας και μαζευτήκαμε όλοι κάτω από το κιόσκι και περάσαμε τέλεια!!!! 


Η μικρούλα μου μερικές μέρες πριν αποφάσισε πως στο πάρτυ της, εκτός από τα 11 παιδάκια που είχαμε καλέσει, θα ήθελε να έχει μαζί της μια από τις αγαπημένες της κούκλες την Lalaloopsy..... και κάπως έτσι αποφασίστηκε η αλλαγή του θέματος!!!! Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, έτσι δεν είναι; Και όπως καταλαβαίνετε δεν προλάβαινα να κάνω πολλά πράγματα με τη γλυκιά Lalaloopsy, αλλά σημασία έχει πως περάσαμε τέλεια!!!!!! 


Φέτος έδωσα περισσότερη βαρύτητα στα γλυκά. Έφτιαξα γλειφιτζούρια σε λαχανί απόχρωση για τα παιδιά, φράουλες με λευκή σοκολάτα και χρωματιστή τρούφα, προφιτερόλ με ροζ σοκολάτα και τρούφα, αλλά και τιραμισού με απίστευτη γεύση καφέ και σοκολάτα. 


Από φαγητά έφτιαξα τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, πίτσες και σουβλάκια..... δηλαδή ένα κλασσικό μενού για πάρτυ. Και βεβαίως τα αναψυκτικά για τα παιδιά, αλλά και οι μπύρες για τους μεγάλους έρεαν άφθονα!!!!  


Όσο για τον στολισμό, τα πολύ χαριτωμένα χάρτινα τραπεζομάντηλα και τα διακοσμητικά φαναράκια τα πήρα από το Αν Αγαπάς, ένα on-line μαγαζί με υπέροχα αξεσουάρ για γάμο-βάπτιση-πάρτυ με  φοβερή ποιότητα αλλά και εξυπηρέτηση!!!! Τα υπόλοιπα ποτηράκια-πιατάκια-χαρτοπετσέτες-μπαλόνια από το Jumbo. 


Εδώ θέλω να σημειώσω πως ίσα - ίσα πρόλαβα και έβγαλα τις φωτογραφίες που βλέπετε...... λίγο η βροχή, λίγο οι καλεσμένοι που έφτασαν όλοι μαζί, δεν κατάφερα να φωτογραφίσω κάτι άλλο!!!!

Σας φιλώ όλους

Νατάσα


9 σχόλια:

  1. Και του χρόνου. Να την χαιρεσαι την κούκλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Πολύχρονο το κοριτσάκι σου,να το χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύχρονη να ναι η μικρη σου!
    να τη χαιρεσαι Νατασσα μου!
    και περαστικα στον πεθερο σου.
    Φιλιά Γωγώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να την χαίρεστε!!!!Και του χρόνου!!!!
    Πολύ όμορφη γιορτούλα της ετοίμασες!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! τελειο το παρτακι σου, υπεροχος ο στολισμος! βρε τι κανουν αυτες οι μικρες με την αλλαγη του θεματος τελευταια στιγμη! ετσι και η δικια μου! τις συνταγες απο τα υπεροχα γλυκα να μας δωσεις!

    πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και του χρόνου!!!!
    πολύ όμορφα όλα...
    στα γλυκά έκανα στάση και κοιτούσααααααα..... γλυκαντζου και σε δίαιτα γαρ...
    Καλή εβδομάδα
    φιλιά νεραιδένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύχρονη η μικρούλα σας!να την χαίρεστε!
    Φαίνεται ότι περάσατε όμορφα!...μπορεί να κουράστηκες λίγο παραπάνω...αλλά άξιζε τον κόπο...απολαύσανε όλοι χειροποίητες λιχουδιές!
    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο στολισμό. Θα χαρώταν σίγουρα τα παιδάκια! Να χαίρεσαι τη μικρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...