Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά!!!!

Καλημέρα σας!!!! 
Στο σπίτι μου τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας πυρετός εργασιών. Ο λόγος; Τα γενέθλια της κορούλας μου. Ίσως κάποιοι ή κάποιες να σκεφθείτε ''Μα καλά, λύσαμε όλα μας τα προβλήματα, τα γενέθλια μας έλειπαν;''!!!!!! Να ξέρετε όμως πως για μένα η μικρή μου κορούλα έχει την πιο σημαντική θέση στην καρδιά μου και με μεγάλη ευχαρίστηση, καθόλου κόπο και κυρίως χωρίς να δυσανασχετώ, πιστεύω πως θα τα καταφέρω να μετατρέψω μια απλή μέρα γενεθλίων σε παραμυθένιο σκηνικό!!!!! 
Την επομένη λοιπόν μέρα των Χριστουγέννων, το σπίτι μας θα μεταμορφωθεί σε Χώρα των Ζαχαρωτών!!!! Και τι πρέπει να έχει μια μικρή νεράιδα - μπαλαρίνα; Πολλά γλυκά και ζαχαρωτά!!!!!!!!!!! Με πολύ glitter βεβαίως..... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!!! 
Για να γίνουν όμως όλα αυτά η μαμά της νεραϊδούλας πρέπει να βάλει την ποδιά της, να κουνήσει το μαγικό της ραβδί αρκετές φορές και να αρχίσει να δημιουργεί όλα αυτά τα γλυκίσματα που έχει ονειρευτεί η κορούλα της!!!!! Μια μικρή βοήθεια είναι αλήθεια πως την θέλει η μαμά με χρώματα και glitter και ζαχαρόπαστες, γι' αυτό ας είναι καλά όλα αυτά τα e-shop που φέρνουν εξαιρετικά υλικά και κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη!!!! 


Ροζ και μπλε μακαρόν με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, cake pops με λευκή σοκολάτα, marshmellows, χιονισμένες μπαλίτσες με ινδοκάρυδο, αλλά και μπισκότα χιονονιφάδες με μπόλικο glitter θα περιμένουν τους μικρούς μας καλεσμένους στο γιορτινό τραπέζι να τα απολαύσουν!!!!! 
Μπαλόνια χρυσά και ροζ, καρυοθραύστες, ολόχρυσες χιονονιφάδες και τούλι - πολύ ροζ τούλι θα συνθέσουν την διακόσμηση!!!!! 


Η τούρτα μας θα είναι έτοιμη, διότι κάποια βοήθεια πρέπει να ζητήσουμε ξανά και εμείς οι μαμάδες, ροζ δυόροφη την οποία θα διακοσμήσω εγώ με μπαλαρινούλες και...... ξανά μπόλικο glitter!!!!!!! 
Μπορείτε να τα φανταστείτε όλα αυτά; Αν όχι, υπομονή μέχρι να γίνει το πάρτυ και να σας δείξω πως είναι η Χώρα των Ζαχαρωτών της φαντασίας μας!!!!!! 
Πολλά φιλιά 

Νατάσα

4 σχόλια:

  1. Ακούγονται μαγικά!! Πολύ τυχερή η μικρούλα σου! Καλές δημιουργίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται παραμυθένιο! Περιμένουμε εναγωνίως την επόμενη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νατάσα μου καλησπέρα!
    Πάει καιρός να τα πούμε, και χαίρομαι πολύ αυτή την επικοινωνία σήμερα!
    Να τη χαίρεσαι την πριγκίπισσά σου, να είναι καλότυχη και με υγεία στη ζωή της!!
    Φιλιά πολλά!!!
    καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...