Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η Ζαχαρένια Νεράιδα & ο Καρυοθραύστης (προσκλητήρια)

Καλησπέρα σας!!!!
Μόλις πριν από λίγο ολοκλήρωσα τα προσκλητήρια για το πάρτυ της κορούλας μου, το οποίο θα γίνει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!!!! Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη και ειδικά της μικρής νεράιδας Μαριλένας, η οποία περιμένει με ανυπομονησία τη ''μεγάλη μέρα''!!!!! 


Φέτος αποφασίσαμε από κοινού με την κορούλα μου το πάρτυ της να έχει μια δόση Χριστουγέννων. Οπότε ήταν σχεδόν σίγουρο πως το αγαπημένο της παραμύθι με τον Καρυοθραύστη θα έπαιρνε σάρκα και οστά!!!!! Η μικρή λατρεύει να βλέπει και το dvd με το συγκεκριμένο παραμύθι και μαγεύεται κυρίως από το ταξίδι στην Ονειροχώρα. 


Βλέποντας και διαβάζοντας και εγώ αρκετές φορές το παραμύθι με τον μαγεμένο πρίγκιπα που τον είχε μεταμορφώσει ο θείος του ο μάγος Ντολτσμάγιερ σε Καρυοθραύστη και ένα καλόκαρδο κορίτσι τον βοήθησε να γίνει πάλι πρίγκιπας, αποφάσισα να φτιάξω στη μικρή ένα παραμυθένιο σκηνικό από τη μαγική χώρα των Ζαχαρωτών με πολλές μπαλαρίνες, Καρυοθραύστες, χιονονιφάδες και ραβδάκια!!!! 


Το πρώτο βήμα ήταν η πρόσκληση..... αρκετά χρονοβόρα, αλλά το διασκεδάσαμε μαζί με τη μικρή όσο τίποτε άλλο!!!!! 


Ανάγλυφα γυαλιστερά χαρτιά, σφραγίδες, χιονονιφάδες, μπόλικο χρυσό και ροζ glitter, σατέν κορδέλες και μαγικά ολόχρυσα ραβδάκια κατευθείαν από την Ονειροχώρα!!!!! Το αποτέλεσμα το βλέπετε....... 


Το κείμενο των προσκλητηρίων, αν και δεν φημίζομαι για τις ποιητικές μου ανησυχίες, το εμπνεύστηκα σε μια εντελώς άσχετη στιγμή όταν πίστευα πως δεν υπήρχε τίποτα που να με καλύπτει!!!!!! 


Η συνέχεια σε λίγες μέρες..... έχω πολλά να φτιάξω ακόμα...... τούλια, Καρυοθραύστες, φουστίτσες tutu, γιρλάντες και μπόλικα γλυκά...... γιατί είπαμε πως στη Χώρα των Ζαχαρωτών όλα πρέπει να είναι μαγικά!!!!!! 

Σας φιλώ όλους 

Νατάσα 

14 σχόλια:

  1. Καλά...τί να πώ !!!! Είσαι θεά !!!!! Χάχά.....είναι τέλεια τα προσκλητήρια με τα μαγικά ραβδάκια και το θέμα του πάρτυ της μικρής νεραιδομπαλαρίνας σου είναι μιά υπέροχη ιδέια !!!! Πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένη η μικρή που έχει μαμά με τόση φαντασία και όρεξη για δημιουργία !!!!
    Πραγματικά....μαγικα γεέθλια !!! Άχουτη μωρέ...μεγάλωσε η γλυκούλα σου !! Να την χαίρεσαι και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη αλλά και πολύ δημιουργική σάν και ´σένα !!!!
    Αγκαλίτσεςκαι φιλάκια ρόζ μου νεράιδα...σμούτς...;ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυρσίνη μου σ΄ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Η μικρή Μαριλένα μεγάλωσε πολύ και έχει γίνει μια ζωηρότατη δεσποινίδα με πολύ φαντασία (αυτό μάλλον το πήρε από μένα χι, χι, χι)!!!!!! Πολλά φιλιά και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θες να μου οργανώσεις και τα δικά μου γενέθλια? μόλις πέρασαν βέβαια αλλά αυτό σημαίνει ότι έχεις έναν ολόκληρο χρόνο να προετοιμαστείς! μπορείς να με υιοθετήσεις κιολας αν θες! μα τι μαγικά πράγματα είναι αυτά? εισαι καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάχη σ΄ευχαριστώ πολύ!!!! Γιατί όχι; Θα σου φτιάξω εγώ ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο καλή μου χι, χι, χι!!!!! Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
    2. Μπράβο μαμά και κόρη! Προμηνύεται ένα τέλειο πάρτυ!

      Διαγραφή
  4. Τέλεια όσα είδαμε!....θα περιμένω να δω και τα υπόλοιπα...Καλή επιτυχία στο πάρτυ σας!...να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφα τα προσκλητηρια σας! Νεραιδενια! Περιμενουμε κ φωτο απο το παρτυ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπεροχα!καλη συνεχεια για το παρτι με ποιο υπεροχες δημιουργιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...