Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Top 10 αγαπημένα

Γεια σας φίλοι μου!!!! 
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις θερμότατες ευχές. Δυστυχώς εμείς είχαμε ένα άτυχο γεγονός, με την έλευση του 2012 χάσαμε την αγαπημένη μας γιαγιά..... Καταλαβαίνετε πως είμαστε όλοι αρκετά σοκαρισμένοι και στενοχωρημένοι. Και από διάθεση ..... μηδέν!!!!! Ελπίζω πραγματικά να ήταν το μοναδικό κακό γεγονός της καινούργιας χρονιάς...... 
Ας μην μαυρίζω όμως τις καρδιές σας τέτοιες μέρες που είναι και ας απαντήσω στην πρό(σ)κληση της Κατερίνας...... να πω κι' όλας την αλήθεια, μου έφτιαξε τη διάθεση. Είδατε τι σου είναι η blog-γειτονιά;

Ξεκινάω λοιπόν:
1. Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το Ποτέ χωρίς την κόρη μου της Μπέτυ Μαχμουντί. Ούτε και θυμάμαι πόσες φορές το έχω διαβάσει. 


2. Η αγαπημένη μου πόλη είναι το Παρίσι. Το είχα επισκεφθεί το καλοκαίρι του 2007 και εύχομαι να το ξανακάνω γιατί πραγματικά αυτή η πόλη με γεμίζει μόνο με θετικά συναισθήματα. 


3. Το αγαπημένο μου γλυκό είναι το σουφλέ σοκολάτας. Τι να πω γι' αυτήν την γεύση..... είναι σαν ηφαίστειο!!!!!!!!


4. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Miss Dior του Christian Dior. Πολυαγαπημένο θα έλεγα με μια νότα πολυτέλειας. 

5. Το αγαπημένο μου blog..... είναι δύσκολο να διαλέξω. Πολλά μου αρέσουν, ίσως να ξεχωρίζω λίγο το blog της Ανεράιδας και το αμερικάνικο blog της Melissa Lester το A Little Loveliness, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα. Τα συγκεκριμένα blogs ήταν ίσως και η αιτία που ξεκίνησα και έφτιαξα το δικό μου σπιτάκι!!!!! Ωστόσο πιστεύω πως το καθένα blog έχει την δική του ιδιαιτερότητα και βεβαίως τη δική του ομορφιά. 

6. Οι αγαπημένες μου μπότες είναι οι μαύρες δερμάτινες με ψηλό τακούνι. Πιστεύω πως μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως αργά το βράδυ. 


7. Ο αγαπημένος μου προορισμός είναι το ρομαντικό Ναύπλιο. Το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά!!!!!!


8. Το αγαπημένο μου μέρος για καφέ είναι η παραλία της Χαλκίδας με τις πολύ καλές και προσεγμένες καφετέριες. 


9. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα αρνίσια παϊδάκια στη σχάρα. Δεν τα αλλάζω με τα καλύτερα γκουρμέ πιάτα. 


10. Η αγαπημένη μου ανάρτηση είναι η Χρόνια σου Πολλά Αγγελούδι μου. Αναφέρεται στο κοριτσάκι μου και βγάζω πραγματικά όλα τα συναισθήματα αληθινής αγάπης προς το πρόσωπο της μονάκριβης κορούλας μου. 

Και τώρα εγώ με τη σειρά μου προσκαλώ όλους και όλες τις φίλες της blog-γειτονιάς που θα περάσουν από εδώ να παίξουν μαζί μας!!!!!!
Επίσης για όσους - όσες θέλετε, μπορείτε να στολίσετε την παρακάτω νεραϊδένια εικόνα στο σπιτάκι σας μαζί με τις ευχές μου. 


Πολλά φιλιά - Νατάσα. 

11 σχόλια:

  1. νατασα μου καλη χρονια.. με υγεια και δυναμη..

    αν η τελευταια φωτο ειναι βραβειο το παιρνω..:)

    σε ευχαριστώ..

    σε φιλωωωωωωω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!ΥΓ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Evi μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Διόρθωσα την ανάρτηση μου, δεν ήταν πολύ κατανοητή και πρόσθεσα και μερικές ευχές. Τώρα είναι πιο ωραία!!!!!!! Ναι μπορείς να στολίσεις την εικόνα στο σπιτάκι σου.

    Νάσια μου σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου. Να είσαι καλά. Καλή Χρονιά σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νατάσσα να είστε καλά και να την θυμάστε!Σου εύχομαι αυτό να είναι το μόνο κακό γιαυτή την χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απώλεια της γιαγιάκας σας να είναι το μόνο κακό μέσα στον Νέο Χρόνο!!!!! Τώρα για τα ΤΟΡ 10 το Βιβλίο λατρεμένο… το Παρίσι ο μεγάλος μου έρωτας… το σουφλέ σοκολάτα – με κρέμα γάλακτος ή παγωτό – από τις μεγάλες μου αδυναμίες… το άρωμα υπέροχο… με τις μπότες δεν τα πάω καλά… Ναύπλιο & Χαλκίδα πόλεις που αγαπώ και επισκέπτομαι συχνά…. τα παϊδάκια ε!!! φυσικά και δεν αλλάζονται με τα καλύτερα γκουρμέ πιάτα… Η αγαπημένη σου ανάρτηση… μαγεία!!!!!!!!!!!

    Σου δίνω Χίλιες Ευχές για μια γλυκιά Χρονιά χωρίς πίκρες!!!!!!!!!!! Παίρνω την Νεραϊδένια εικόνα σου…. Σε φιλώ γλυκά… και τρέχω να στολίσω το σπιτάκι μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νατάσα μου
    Να ζήσετε να την θυμάστε.Αυτό είναι άλλωστε η ζωή.
    Ολόψυχα σου εύχομαι να είναι το μόνο δυσάρεστο της φετινής χρονιάς και το 2012 να έχει μόνο χαμόγελα για σένα και την οικογένεια σου.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νατάσα μου εύχομαι η νέα χρονιά από δω και μπρος να είναι μόνο χαρές και γέλια! Να ζήσετε να θυμάστε τη γιαγιά...
    Σε φιλώ γλυκά κοριτσάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας κυρία Νατάσα δεν ξέρω αν με θυμάστε... Η Δήμητρα είμαι, σας είχα επισκεφθεί πριν καιρό και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να το ξανακάνω μέχρι τώρα. Αν δε σας πειράζει παίρνω την τελευταία εικόνα για το σπιτάκι μου και μπορεί να αφιερώσω κι εγώ ανάρτηση για τα top 10!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάσω μου σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ. Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!!

    Αλεξάνδρα μου σ΄ευχαριστώ και σένα γλυκιά μου. Πολλές ευχές και από μένα.

    Ποδηλάτισσα από ότι βλέπω μας αρέσουν τα ίδια πράγματα...... χαίρομαι ιδιαίτερα. Καλή Χρονιά να έχεις καλή μου!!!!

    Κατερίνα σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!!!

    Δημητρούλα μου γλυκιά, ασφαλώς και σε θυμάμαι!!!! Είσαι η μικρούλα της παρέας και να ήθελες να σε ξεχάσουμε δεν μπορούμε χι, χι, χι!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που παίρνεις την νεραϊδένια εικόνα για να την στολίσεις στο blog-σπιτάκι σου!!!! Να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου και να έχετε Καλή Χρονιά προπάντων με υγεία!!!!

    Πολλά φιλιά σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ 2012
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ,ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ζήσετε να θυμάστε τη γιαγιά! συμφωνω με το τοπ 10 και ειδικα για παρισι! ωραια εμπειρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...