Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Pure Love

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι!!!!!! 
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα υπέροχα σχόλια που αφήνετε!!!! Δεν ξέρετε πόση δύναμη μου δίνετε να συνεχίζω!!!!!
Πριν από λίγο ολοκλήρωσα ένα κουτάκι, το οποίο θα φιλοξενήσει διάφορων ειδών σοκολατάκια και έτρεξα να σας το δείξω. Ποιος θα είναι ο αποδέκτης; Μα φυσικά ο αγαπημένος μου σύζυγος. Πότε θα το παραλάβει; Μη βιαστείτε να απαντήσετε στις 14 Φεβρουαρίου γιατί θα χάσετε.......  Δεν συνηθίζουμε να γιορτάζουμε τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά την προηγούμενη στις 13 του Φλεβάρη. Την ημέρα εκείνη, για όσους δεν ξέρουν, η εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; 
Οι Απόστολοι Ακύλας και Πρίσκιλλα ήσαν ένα ευλογημένο ανδρόγυνο. Κατάγονταν από τον Πόντο και κατοικούσαν στην Κόρινθο. Ήσαν και οι δύο σκηνοποιοί στο επάγγελμα και είχαν την μεγάλη ευλογία στην ζωή τους να γνωριστούν με τον Απόστολο Παύλο, όταν εκείνος πήγε στην Κόρινθο. Τον φιλοξένησαν στο σπίτι τους και εργάζονταν μαζί, αφού ήσαν ομότεχνοι. Όπως είναι γνωστόν ο Απόστολος των Εθνών για να εξασφαλίζη τα καθημερινά έξοδά του και να μην επιβαρύνη κανέναν, ασκούσε το επάγγελμα του σκηνοποιού. Οι άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα συνδέθηκαν μαζί του και έγιναν έμπιστοι φίλοι και συνεργάτες του. Ήταν γι’ αυτούς απλανής διδάσκαλος και φωτισμένος πνευματικός Πατέρας. Το ότι δεν είχαν σαρκικά παιδιά τούς διευκόλυνε, σίγουρα, στις μετακινήσεις τους και τούς έδωσε την δυνατότητα να τον ακολουθήσουν σε διάφορες περιοδείες του. Τον διακονούσαν και συγχρόνως τρέφονταν με τα ζωήρρυτα νάματα της θεόπνευστης διδασκαλίας του. Σε μερικές επιστολές του, όπως στην Α' προς Κορινθίους και στην Β' προς Τιμόθεον, τούς στέλλει χαιρετισμούς. Στην προς Ρωμαίους επιστολή του τούς επαινεί και τούς ευχαριστεί ο ίδιος προσωπικά, αλλά και εκ μέρους των κατά τόπους Εκκλησιών, για την αυταπάρνηση και την ανιδοτελή τους αγάπη. «Χαιρετήστε την Πρίσκιλλαν και τον Ακύλαν, τούς συνεργάτας μου εν Χριστώ Ιησού, οι οποίοι χάριν της ζωής μου εκινδύνευσαν να αποκεφαλισθούν και τούς οποίους όχι μόνον εγώ ευχαριστώ, αλλά και όλαι αι Εκκλησίαι των εθνών» (κεφ. ιστ', 3-4). (πηγή: http://www.parembasis.gr/2002/02_02_06.htm).
Ελπίζω να σας άρεσε όλη αυτή η παρέμβαση, αν επιθυμείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο, το οποίο είναι υπέροχο, δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στο σύνδεσμο. 
Και τώρα στα δικά μας. 


Το κουτάκι είναι κόκκινο με μερικές πράσινες πινελιές, κατασκευασμένο σε τραπεζοειδές σχήμα και με την αγαπημένη μου Tilda να δεσπόζει σε πρώτο πλάνο. Glitter, κόκκινα λουλούδια, καρδιές και κορδέλα συνθέτουν το υπόλοιπο σκηνικό και μια φράση (Pure Love) που αντιπροσωπεύει απόλυτα τα συναισθήματά μου!!!!!!



Δεν πρόσθεσα πολλά διακοσμητικά στοιχεία γιατί ο αντρούλης μου λατρεύει την απλότητα. 


Τώρα η επόμενη κίνησή μου είναι να βρω σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς για να τα βάλω μέσα στο κουτάκι. 
Ίσως τώρα που το σκέφτομαι να φτιάξω και μια αντίστοιχη κάρτα. 



Αγνή αγάπη για έναν άνθρωπο που λατρεύω και με λατρεύει!!!!!!
Σας φιλώ όλους!!!!

Natasha

18 σχόλια:

  1. Πανέμορφο και γεμάτο τρυφερότητα και αγάπη. Πολλά φιλιά και την αγάπη μου πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα χεράκια σου, ωραίο το δωράκι σου!! Να'στε πάντα ευτυχισμένοι! ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Αγαπησιάρικο κουτί, ότι πρέπει για την περίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ αγαπησιάρικο και πολύ παθιασμένο αυτό το ντυμένο στα κόκκινα κουτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο δωράκι. Μπράβο σου για την υπέροχη κατασκευή. Το πατρόν το έφτιαξες μόνη σου ή το βρήκες από κάπου έτοιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!
    Lefki το πατρόν το έφτιαξα μόνη μου. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, καλό μέτρημα θέλει και μετά κόλλημα.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια στα χεράκια σου!!! Το δωράκι είναι φανταστικό!!! Και μπράβο σου που το έφτιαξες εξ ολοκλήρου μόνη σου, από πατρόν, μέχρι ζωγραφική!!! Καλή μέρα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νατασούλα είμαι σίγουρη ότι ο γλυκό σου ανδρουλής θα το λατρέψει!!!

    Να είστε παντα αγαπημενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο το κόκκινο του πάθους κουτί Νατασάκι!
    Θα έλεγα να φτιάξεις εσύ και τα σοκολατάκια γιαμ γιαμ!
    Ο αντρούλης σου θα ξετρελλαθεί!
    Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νατασούλι μου υπέροχο το κουτάκι! Ο αντρούλης σου θα ενθουσιαστεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο Νατάσσα μου υπέροχη δουλειά γλυκύτατο το αποτέλεσμα και ναι πρέπει να γιορτάζουμε με τα χριστιανικά μας έθιμα και όχι με τα ξενόφερτα!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νατάσα, πέρασε μία βόλτα από το blog μου έχω ένα δωράκι για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα κουτί γεματο αγάπη!!!αν εχει καρδούλες θα ειναι γλυκό όνειρο!!!...υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...