Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Venice mask

Γεια σας φίλοι μου!!!!!!
Ένα ταξίδι που πάντα λαχταρούσα και λαχταρώ να κάνω τέτοια εποχή, είναι στη Βενετία. Θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο καρναβάλι της με όλες αυτές τις υπέροχες και μεγαλοπρεπείς φορεσιές και μάσκες. Δυστυχώς όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αγαπημένου μου συζύγου, δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε αυτό το ταξίδι μέσα στο χειμώνα. Έτσι και επειδή το τριώδιο άνοιξε χθες, έφτιαξα μια μάσκα που παραπέμπει σε αυτές τις μεταμφιέσεις. 
Τη μάσκα την αγόρασα έτοιμη. Είναι φτιαγμένη από χονδρό χαρτόνι και ζωγραφισμένη όλη στο χέρι. Αφού την πέρασα με primer και την έβαψα με ακρυλικά χρώματα, την διακόσμησα με χρυσό liner, με πολλές πετρούλες ringestones και με μπόλικο χρυσό glitter το οποίο όμως δεν φαίνεται πολύ καλά στις φωτογραφίες. Και τέλος, για να γίνει πιο εντυπωσιακή, πρόσθεσα αρκετό κόκκινο πούπουλο. 







Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που περνάτε και αφήνετε τα πολύτιμα σχόλιά σας!!!!! 

Πολλά φιλιά 


Natasha

9 σχόλια:

  1. Γειά σου Νατασούλα μου!!!! Καλό μήνααα, άν και λίγο καθυστερημένα!!! Η μάσκα σου είναι υπέροχη!!!!!! Μου αρέσει πολύ το πώς τη ζωγράφισες και όλες οι λεπτομέρειες που πρόσθεσες!!!! Τα φτερά τέλεια ιδέα!!!!! Έχω δύο μάσκες βενετσιάνικες που μας είχε φέρει η αδερφή του Νίκου όταν είχε πάει με το αγόρι της, αλλά δέν πήγαν τις απόκριες, που είναι πολύ ωραίες!!! Σίγουρα όμως το Καρναβάλι εκεί θα είναι μαγικά!!!
    Νατασούλα μου σου έυχομαι του χρόνου να πάτε αυτό το πολυπόθητο ταξίδι στην Βενετία!!!! Όντως θα είναι τέλεια εκεί!!!! Λές και είσαι σε μία άλλη εποχή!!!!!
    Μου αρέσουν πολύ οι δημιουργίες της προηγούμενης ανάρτησής σου!!!! Μα πάρα πολύ!!! Γειά στα χέρια σου Νεράιδα!!! Ό,τι φτιάχνεις είναι πανέμορφο!!!!! Πολλά φιλάκια!!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη! Και εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή τέτοια εποχή να πάω Βενετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφη η μασκα σου.Ευχομαι να πραγματοποιησεις το ονειρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι φοβερή και ξέρω πως το glitter ποτέ δε βγαίνει στις φωτογραφίες. Μπορώ όμως να το φανταστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρες! Μας βάζει στο κλίμα του καρναβαλιού!
    Το glitter μια χαρά φαίνεται! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη μάσκα! Ακόμα και εκτός της περιόδου του Καρναβαλιού, η Βενετία είναι παραμυθένια πόλη και σου εύχομαι να μπορέσεις να πας όσο πιο σύντομα γίνεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκά μου κορίτσια με τα γεμάτα αγάπη σχόλιά σας, σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
    Η Βενετία είναι μέσα στα σχέδιά μας και ελπίζω σύντομα να την επισκεφθούμε.....
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπέρα και πάλι Νατάσα!! Η μάσκα είναι υπέροχη!!! όσο για την Βενετία αρκεί να πάει κανείς έστω μόνο μια φορά όπως και εγώ και μετά απλά θα την κουβαλάει για πάντα στην καρδιά του!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...