Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Το άλλο πρόσωπο της Κλοέ!!!!!

Γεια σας φίλοι μου!!!!
Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τις υπέροχες γεμάτες ενδιαφέρον ευχές σε ότι αφορά την υγεία μου. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ποτέ πως άγνωστοι μεταξύ μας άνθρωποι, θα σκεφτόμασταν να κάνουμε κάτι τόσο ανθρώπινο..... να στηρίξουμε και να ευχηθούμε σε ένα μέλος της γειτονιάς να έχει μια σύντομη ανάρρωση από οποιαδήποτε περιπέτεια. Μου δώσατε πολύ κουράγιο και με συγκινήσατε ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ και πάλι. Λυπάμαι όμως που δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά στον καθένα σας, διότι η μικρούλα μου η νεραϊδούλα με κρατάει απασχολημένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας και μετάς βίας μπαίνω λίγο εδώ στο σπιτάκι μου, όπως και στο Facebook. Και βεβαίως όταν εκείνη κοιμάται...... δημιουργώ!!!!!!
Θυμάστε την προηγούμενή μου ανάρτηση με την κούκλα της κορούλας μου την Κλοέ; Ε, λοιπόν επειδή δεν άντεχα να βλέπω να έχει τόσο κακοφτιαγμένο πρόσωπο, ενώ τα υπόλοιπα μέρη είναι πολύ όμορφα, αποφάσισα να την ξεβάψω. Πήρα το ασετόν, οπλίστηκα με υπομονή και νομίζω πως κάτι έκανα...... Και μετά απλά έραψα με μαύρη κλωστή τα χαρακτηριστικά της. Τι τους ήθελα τελικά τους ανεξίτηλους μαρκαδώρους; Για τα μαγουλάκια της χρησιμοποίησα το δικό μου ρουζ που δεν απλώνει σίγουρα!!!!!! Κάποιες αμυδρές σκιές έχουν μείνει αλλά τουλάχιστον έγινε πολύ καλύτερη από πριν. Τι λέτε και εσείς; 





Η επόμενη κούκλα σκέφτομαι να είναι μια μπαλαρίνα με tutu φούστα, point και όλα τα σχετικά ροζουλιά αξεσουάρ!!!!! Η μικρούλα μου σίγουρα θα ξετρελαθεί από τη χαρά της, μιας και έχουμε ένα θέμα με το μπαλέτο........ !!!!!
Και βεβαίως για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο nchristopoulou@mail.gr
Πολλά φιλιά 

Natasha

9 σχόλια:

  1. Κούκλα η κούκλα σου Νατάσα! Και όσο αφορά τα όποια προβλήματα, περαστικά να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι πολύ όμορφη έτσι έχεις δίκιο...έχω μια ερώτηση αν μπορείς να με βοηθήσεις...μου ζήτησε μια φίλη να της φτιάξω μια κουκλίτσα...δεν έχω ραπτομηχανή οπότε θα κάνω μία κάπως μικρή...ότι μπορώ...τι υλικό χρησιμοποιείς για το σώμα??ύφασμα είναι ή το ζητάς κάπως αλλιώς???Πρώτη φορά θα επιχειρήσω.....και χωρίς μηχανή φαντάζεσαι.....ευχαριστώ πολύ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!
      Για το σώμα χρησιμοποίησα εκρού βελούρ. Είναι πολύ μαλακό ύφασμα και χουχουλιάρικο, πιστεύω πως είναι ιδανικό για κούκλες, αλλά είναι λίγο ακριβό. Βέβαια αφού η κουκλίτσα θα είναι μικρή, υπολόγισε πόσο θέλεις και αγόρασε τα αντίστοιχα εκατοστά. Εγώ να φανταστείς με 40cm διπλόφαρδο βελούρ έφτιαξα 2 κούκλες και μου περίσσεψε κιόλας λίγο.
      Για να σε βοηθήσω η Κλοέ έχει ύψος περίπου 40εκ...... από εκεί και πέρα υπολόγισε πόσο θέλεις να σου βγει η κούκλα. Αν θέλεις κάτι άλλο, με χαρά να σε βοηθήσω!!!!
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  3. Τέλεια έγινε! Χαρά στην υπομονή σου να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα πάντως, σε δικαίωσε!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα-πρώτα περαστικά!...καλά η Κλοέ είναι μια κούκλα!!!...Μπράβο σου Νατάσσα!!!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νατασούλι μου μια χαρά την βρίσκω την κουκλίτσα!!!! Εύχομαι να είναι όλα καλά με την υγεία σου! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟλύ όμορφη! Και πριν ωραία ήταν αλλά τώρα έιναι κούκλα! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί...ναί...και πρίν γλυκούλα ήτανε αλλά τώρα είναι ακόμα καλύτερη...τέλεια τα έραψες τα χαρακτηριστικά της !!!! Μπράβο σου !!! Τί τέλεια να φτιάχνεις κούκλες !!!! Καλή εβδομάδα...φιλάκιααααα !! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...