Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Οι νικητές του Giveaway!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη γειτονιά!!!!!
Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για τα πανέμορφα και γεμάτα αγάπη σχόλιά σας σε ότι αφορά τα γενέθλια του ''σπιτιού'' μου!!!!! Μου δίνετε πολύ χαρά και διάθεση για να συνεχίσω να δημιουργώ!!!! Είναι πραγματικά παράξενο, αλλά συνάμα τόσο όμορφο, άγνωστοι εξ όψεως άνθρωποι να βγάζουμε από μέσα μας όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα.... πραγματικά με συγκινήσατε!!!
Και τώρα στα αποτελέσματα. Η κλήρωση έγινε την κλασσική μέθοδο, δηλαδή τύλιξα κάθε ένα χαρτάκι με το όνομα των υποψηφίων, τα έβαλα σε μια γυάλα και η 3χρονη κορούλα μου επέλεξε εντελώς τυχαία τα εξής ονόματα:



Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο μπλογκακι σου. 

Κερδίζει την υφασμάτινη πελότα






Σου ευχομαι πολλες ομορφες δημιουργιες !!!! Πολλους φιλους !!!!και πανω απο ολα αισιοδοξια !!!!
Να το χαιρεσαι το σπιτακι σου!!!!! 


Κερδίζει την υφασμάτινη καρδούλα με το υπέροχο άρωμα λεβάντας.  




  • 3η τυχερή: Candy με το σχόλιο 

Χρόνια πολλά Νατάσα!Παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα το μπλόγκ σου κ αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα!Εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια φαντασία κ μεράκι να δημιουργείς!Ευχαριστούμε για τα δωράκια! 

Κερδίζει την υφασμάτινη αρωματική καραμέλα!!!!


Συγχαρητήρια κορίτσια!!!! Εύχομαι να είσαστε πάντοτε τυχερές στη ζωή σας. Περιμένω να μου στείλετε στο nchristopoulou@mail.gr τα στοιχεία σας για να μπορέσω να ταχυδρομήσω τα δωράκια σας!!!! 

Πολλά φιλιά 

Νατάσα

8 σχόλια:

  1. Ax τι καλα!!!Κέρδισα μοσχομυριστή καραμελίτσα!!!Ελπίζω μέχρι τότε να έχει φύγει το παλιοσυνάχι!!!Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα κορίτσια και μπράβο σε εσένα καλή μου πάντα τέτοια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στις νικήτριες
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Σ' ευχαριστώ για το δώρο,χάρηκα πολύ όταν είδα το όνομα μου στα αποτελέσματα του Giveaway.Εύχομαι να είσαι καλά, να έχεις έμπνευση για να δημιουργείς όμορφα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στις τυχερούλες αλλά και σε σένα Νατασσάκι γιατί τα δώρα ήταν πραγματικά σκέτη γλύκα!!! Καλή συνέχεια και καλό ΣΚ σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο νατασα μου ολα τελεια θελω κρεμα ημερας φτιαχνεις και για αλλους ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά στο πολύ όμορφο blog σου!! Δεν είδα εγκαίρως το διαγωνισμό σου, αλλά δεν πειράζει οι ευχές είναι που μετράνε!! Κέρδισες στο giveaway μου ένα ζευγάρι σκουλαρικάκια, περιμένω τα στοιχεία αποστολής στο mail μου: eirinixeiropoihmata@gmail.com... Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλαβα το δωράκι σου την Παρασκευή,είναι πολύ όμορφο και μοσχομυρίζει λεβάντα.Σ' ευχαριστώ πολύ,να έχεις καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...