Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Anti-cellulite care!!!!!!

Καλημέρα σας!!!!!
Ίσως ο τίτλος της νέας μου κρέμας να σας παραξενέψει λίγο ή μπορεί να σκεφθείτε ''μα καλά μέσα στο χειμώνα μας παρουσιάζει κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, αντί να μας δείχνει κάτι άλλο;'' Και όμως αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, η φροντίδα της επίμαχης περιοχής των γλουτών - μηρών πρέπει να ξεκινά αρκετούς μήνες πριν το καλοκαίρι και όχι 1-2 μήνες πριν βγούμε στη θάλασσα..... για όσες τουλάχιστον έχουμε πρόβλημα. Και πιστέψτε με είμαστε ένα μεγάλο ποσοστό που αν και δεν έχουμε πρόβλημα βάρους, η αντιαισθητική κυτταρίτιδα έχει εγκατασταθεί για τα καλά πάνω μας. 


 Μπορούμε με πολλούς τρόπους να την περιορίσουμε ή ακόμα και να την εξαλείψουμε. Η διατροφή μας πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και καθόλου λιπαρά παίζει έναν πολύ μεγάλο ρόλο, όπως και η καθημερινή άσκηση. Και εννοείται πως η πρόσληψη 1 1/2 με 2 λίτρων νερού την ημέρα βοηθά πάρα πολύ στη βελτίωση της υφής του πορτοκαλιού. 
Χρειαζόμαστε όμως και extra βοήθεια αν θέλουμε να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε μια αντικυτταριδική κρέμα προερχόμενη κατευθείαν από τη φύση, μαζί με άλατα που θα προετοιμάζουν το δέρμα και θα το συσφίξουν είναι δεδομένη!!!!! Και αυτά τα προϊόντα θα σας παρουσιάσω σήμερα. 
Αποκτώντας το πρόβλημα της κυτταρίτιδας εδώ και μια δεκαετία, έχω δοκιμάσει χωρίς υπερβολή κρέμες από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού. Και με το ανάλογο αντίτιμο βεβαίως, το οποίο είναι και υψηλό. Τα αποτελέσματα δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασαν!!!!!!!!!!!! Οπότε στράφηκα προς την λύση που μας προσφέρει η φύση!!!!!


Τα καλλυντικά που σας παρουσιάζω σήμερα δεν έχουν χημικά πρόσθετα, ούτε συντηρητικά που ερεθίζουν το δέρμα. Τα εκχυλίσματά τους είναι βιολογικά, σεβόμενα το ανθρώπινο σώμα. Δεν δημιουργούν παρενέργειες, ούτε κοκκινίλες. Είναι πολύ ενυδατικά και μυρίζουν υπέροχα (άρωμα βανίλια). 


Ξεκινώ λοιπόν από τα άλατα. Είναι το 1ο βήμα για την φροντίδα της επίμαχης περιοχής. Και τα άλατα από τη νεκρά θάλασσα είναι το καλύτερο απολεπιστικό. Μαζί με τα έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο και έλαιο jojoba δημιουργούν την καλύτερη βάση για το πέρασμα στο 2ο βήμα. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, πιο μεταξένιο θα έλεγα καλύτερα, τονώνεται και το καλύτερο...... μυρίζει υπέροχα βανίλια!!!!!!! 


Στη συνέχεια εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις την κρέμα, η οποία έχει πιο ρευστή μορφή από τις συνηθισμένες κρέμες. Θα έλεγα πως μοιάζει περισσότερο με γαλάκτωμα και απορροφάται αμέσως χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας. Είναι πολύ πλούσια σε αμυγδαλέλαιο, φοντουκέλαιο και βιταμίνη Ε (αντιγηραντική), ενώ τα συστατικά των θαλάσσιων φυκιών και του εκχυλίσματος κισσού δίνουν στην κρέμα την δραστική της φόρμουλα!!!!!! Να μην ξεχάσουμε και το υπέροχο άρωμα βανίλιας (φυτικό), που την απογειώνει και την καθιστά ιδιαίτερη!!!!!
Ωστόσο όπως σας είπα και στην αρχή, το πρόβλημα που λέγεται κυτταρίτιδα δεν λύνεται μόνο με τις καλλυντικές κρέμες. Και όποιος σας υποσχεθεί κάτι ανάλογο, θα σας πει σίγουρα ψέματα. Η ομορφιά και η υγεία ξεκινά από τον τρόπο που τρεφόμαστε, γυμναζόμαστε και κυρίως σκεπτόμαστε!!!!! Οι καλλυντικές κρέμες είναι η extra βοήθεια που χρειάζεται η προβληματική περιοχή για να περιορίσει το πρόβλημα....... πάντοτε όμως σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω. 
Σε επόμενη ανάρτησή μου, θα σας παρουσιάσω συνταγές για χυμούς που σκοπό έχουν να μας ομορφαίνουν!!!!!!!!! Γι΄αυτό stay tunned!!!!

Νατάσα

3 σχόλια:

  1. Αν και συνήθως διαβάζουμε τεέτοια θέματα την άνοιξη , νομίζω ότι η καλύτερη εποχή είναι ΄τωρα... γιατί όλα είναι θέμα πρόληωψης.. Σε ευχαριστώ λοιπόν για την τόσο ενδιαφέρουσα και μοσχομυριστή κρέμα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, το πρόβλημα που θίγεις είναι μεγάλο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...