Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Σαν σήμερα......


 πριν από μερικά χρόνια, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα γεννήθηκε ένα μελαχρινό κοριτσάκι βάρους 3.950γρ. και ύψους 52 πόντων. Το κοριτσάκι έδωσε μεγάλη χαρά στους πολύ νεαρούς γονείς του (19 ετών η μητέρα και 23 ο πατέρας), μιας και ολοκληρωνόταν η ευτυχία τους!!!!
Το κοριτσάκι αυτό είχε κολικούς και έκλαιγε μέρα νύχτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας να ησυχάσει ούτε από το σπίτι αλλά ούτε και από την γειτονιά. Ευτυχώς η ταλαιπωρία κράτησε λίγο..... 


Μετά από λίγους μήνες τα μελαχρινά μαλάκια της έδωσαν την θέση τους σε καστανόξανθες μπούκλες και με τα υπέροχα φορέματα και τους φιόγκους που της φορούσε η μητέρα της, έμοιαζε σαν σωστή πριγκίπισσσα. 

 




Το κοριτσάκι αυτό γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μέσα σε ένα πολύ εορταστικό κλίμα με πολλούς καλεσμένους, μουσική, χορό και πολύ - πολύ αγάπη!!!!!!!! Ένα πάρτι με τα όλα του!!!!!
Το κοριτσάκι αυτό ήταν πολύ ντροπαλό και δεν έκανε εύκολα φίλους, αλλά όσοι κέρδισαν την εμπιστοσύνη της είναι ακόμα δίπλα της. 









 Το κοριτσάκι αυτό μεγάλωσε και πήγε σχολείο. Φόρεσε μπλε ποδιά και κορδέλα στα μαλλιά!!! Ήταν πολύ επιμελής και όλοι καθηγητές και μαθητές την αγαπούσαν. 
Της άρεσε επίσης να ζωγραφίζει μαγικά μέρη, πριγκίπισσες, νεράιδες, ξωτικά και νάνους και πολλά έργα της έμπαιναν κάθε χρόνο στην έκθεση του σχολείου της. Στον ελεύθερο χρόνο της έπαιζε ήρεμα μαζί με άλλα κοριτσάκια από την γειτονιά. 






Μεγαλώνοντας το κοριτσάκι και μπαίνοντας στην εφηβεία, άλλαξε πολύ την συμπεριφορά της. Έγινε απότομη, άκουγε heavy metal, ντυνόταν και ανάλογα........ ευτυχώς αυτή η περίοδος κράτησε πολύ λίγο!!!!


 




Στο λύκειο το κοριτσάκι επέστρεψε στον παλιό καλό εαυτό του και έγινε πάλι η αγαπημένη φίλη και μαθήτρια. Διάβαζε πολύ, άκουγε γονείς και καθηγητές και ποτέ δεν στενοχωρούσε κανέναν. Δυστυχώς αν και κατέβαλε κάθε φιλότιμη προσπάθεια, δεν μπόρεσε να περάσει στην σχολή που ήθελε και να ακολουθήσει το επάγγελμα που ονειρευόταν με αποτέλεσμα να στενοχωρηθεί. Τελικά τελείωσε μια σχολή 2 ετών. 






Το κοριτσάκι αυτό ξεκίνησε τη δουλειά σε ηλικία 23 ετών. Στην αρχή δυσκολεύτηκε λιγάκι αλλά μετά συνήθισε και της άρεσε πολύ. Έκανε καινούργιους φίλους, κάτι που τη βοήθησε πολύ στην περαιτέρω εξέλιξη της εποαγγελματικής της πορείας. Δούλεψε συνολικά 9 χρόνια. 
Της άρεσε να βγαίνει και να γνωρίζει πολύ κόσμο. Επίσης λάτρευε τα ταξίδια. Ωστόσω κάτι της έλειπε.......





Το κοριτσάκι αυτό σε μια φιλική παρέα, γνώρισε ένα παλληκάρι και το ερωτεύθηκε με την πρώτη ματιά. Μετά από 2 χρόνια παντρεύτηκαν με έναν γάμο παραμυθένιο, γεμάτο από ροζ και λιλά τριαντάφυλλα. Ήταν ένας πολύ ρομαντικός γάμος!!!!!!!!


 


Μετά από λίγους μήνες, το κοριτσάκι ανακάλυψε πώς θα γινόταν και η ίδια μανούλα!!!!!! Η χαρά της απερίγραπτη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν στις 22 Δεκεμβρίου 2009 κράτησε στα χέρια της το δικό της κοριτσάκι!!!!!!! Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. 
Και από τότε το κοριτσάκι αυτό ζει κάθε μέρα μέσα σε ένα ροζ όνειρο πασπαλισμένο με μπόλικη νεραιδόσκονη μαζί με το δικό της κοριτσάκι......... 

 
Όπως καταλαβαίνετε το κοριτσάκι αυτό είμαι εγώ και σήμερα 

ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ναι, ναι εξακολουθώ να τα γιορτάζω ακόμα κάθε χρόνο, έστω και αν φέτος κλείνω τα 34 μου χρόνια. Μπορεί να μην γίνεται ο ίδιος ντόρος πλέον, αλλά η ψυχή εκείνου του κοριτσιού με τις καστανόξανθες μπούκλες και τα φορέματα με φουρό και φιόγκους, παραμένει η ίδια. 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάσατε την ιστορία μου..... ή καλύτερα την ιστορία της ζωής μου αποτυπωμένη σε λίγες μόνο λέξεις και προτάσεις.
Σας φιλώ όλους!!!!!!!

25 σχόλια:

  1. πολυ ομορφη η ιστορια σου και ο τροπος που την εντυσες με νεραιδες,εγινες 34 αλλα εγω νομιζα οτι μιλαγε ενα μικρο παιδι,να εισαι παντα ετσι και χρονια σου πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια σου πολλά!!!να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου και να χαίρεσαι και εσύ το κοριτσάκι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nατασούλα, χρόνια σου πολλά και καλά....
    Χρόνια γεμάτα υγεία και ευτυχία....
    Χρόνια γεμάτα αναμνήσεις και γνώσεις....
    Χρόνια γεμάτα ελπίδα και φαντασία.....

    Χρόνια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ..ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!
    Πολυ μου αρεσε η αναρτηση Νεραιδενια μου!!! Να εισαι καλα, παντα με υγεια κι εσυ και η νεραιδουλα σου και ολοι η αγαπημενοι σου!! Να περασεις υπεροχα αυτη τη μερα!!! Φιλια πολλα και αγκαλιες !! :ο))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Happy Birthday Natasa!!! I hope you have a wonderful day and get lovely presents and eat lots of cake!

    Blessings to you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας!!!!!

    Vasilikoula να σου πώ την αλήθεια, ναι αισθάνομαι ακόμα παιδί..... ή μάλλον εκείνο το κοριτσάκι που περιγράφω!!!!!! Μπορεί τα χρόνια να περνάνε αλλά η ψυχή παραμένει η ίδια.

    Γιάννα σ΄ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!!

    Μαρία σ΄ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!!!

    Αναστασία μου τί υπέροχες ευχές είναι αυτές; Σ΄ευχαριστώ καλή μου!!!!!

    Foufoula σ΄ευχαριστώ!!!!! Να΄σαι καλά.... καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.

    Γλυκειά μου Μυρσίνη σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ :). Περάσαμε υπέροχα, οικογενειακά θα έλεγα οι τρεις μας με γονείς και πεθερικά, φάγαμε την τούρτα μας, είχα φτιάξει και μια πίτσα και ήταν τέλεια. Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν η μικρούλα μου που ανέβασε πυρετό. Αλλά θα περάσει και αυτό :). Ωστόσω επιφυλάσσομαι να κάνω κάτι καλύτερο το επόμενο Σάββατο μαζί με τη γιορτή της κορούλας μου που θα έχουμε και μπόλικο κόσμο.

    Kim thanks for your wishes, you're very sweet !!!!!!
    I did not eat too much cake but I ate pizza and the result was to get up all night and drink water. It seems funny but now I feel very tired and my stomach is a mess. I do not usually eat at night and that's why it bothered me.
    Kisses :).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Νατάσα μου και χρόνια σου πολλά. Να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη. Σου εύχομαι τα φτερά σου να σε πάνε εκεί που ποθείς. Να χαίρεσαι και την κορούλα σου. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βίλη μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου :)!!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου εύχομαι να έχεις πάντα γύρω σου ανθρώπους να αγαπάς και να σ' αγαπούν!! Χρόνια σου πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περαστικά στη μικρή....
    Κρίμα που αρρώστησε, παρόλα αυτά περάσατε ωραία βλέπω... Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με το μαγικό σου ραβδάκι μετέτρεψες μια καθημερινή ιστορία σε φανταστικό παραμύθι, πραγματικά νεραϊδένιο!!! Χρόνια σου πολλά κι απο μένα, ευτυχισμένα και δημιουργικά.Καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειρήνη και Κική σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ευχές σας!!!!!
    Αναστασία ναι η μικρούλα μου είναι δυστυχώς ακόμα άρρωστη. Ξεκίνησε με γαστρεντερίτιδα, στη συνέχεια με έντονο συνάχι και τέλος έκανε και πυρετό..... όλα μαζί!!!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σου εύχομαι χρόνια πολλά με χαρά,ευτυχία και υγεία!!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

    Την ιστορία της ζωή σου,μας την περιέγραψες υπέροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατρίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!
    Πολύ όμορφο και νεραιδένιο μπλογκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα Νατάσα μου. Θα ήθελα μία χάρη από εσένα. Συγνώμη αν σου γράφω σε μορφή σχολίου αλλά δεν μπόρεσα να βρω το mail σου. Θα ήθελα να σου ζητήσω την άδεια να χρησιμοποιήσω το header σου για να ζωγραφίσω ένα κουτί βάπτισης. Το είδε η νονά της μπέμπας που βαπτίζεται και ξετρελλάθηκε. Το θέμα της βάπτισης είναι το στοιχείο σου τι άλλο; ΝΕΡΑΙΔΕΣ. Περιμένω απαντησή σου αν μπορείς σύντομα. Σε ευχαριστώ. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νίκη μου σ΄ευχαριστώ πολύ!!!!!

    Βίλη μου και βέβαια μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Τη συγνώμη πρέπει να τη ζητήσω εγώ γιατί τόσο καιρό δεν έχω βάλει το e-mail μου για να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου όποιος θέλει...... Είμαι σίγουρη ότι το κουτί θα γίνει ονειρεμένο. Θα περιμένω ανάρτηση.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς σε βρήκα! πολύ όμορφη η ιστορία σου.. χρονια σου πολλά, να είσαι ευτυχισμένη και να χαιρεσαι την κορούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γλυκειά μου σ΄ευχαριστώ πολύ!!!!!!
    Καλώς ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα και χαίρομαι που βρήκα εσένα και το πανέμορφο μπλογκ σου. Χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και περαστικά της!!! Να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Όσο για την ιστορία της ζωής σου, την περιέγραψες τόσο όμορφα!!!
    Tantekiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kiki μου καλώς ήρθες στο νεραϊδόσπιτό μου!!!!! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει. Και βεβαίως σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η μικρούλα μου επιτέλους συνήλθε από την ίωση και ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά για τη γιορτούλα της το Σάββατο.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...