Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Άς παίξουμε λοιπόν.......

μετά από πρόσκληση της πολύ αγαπητής Ροδούλας του blog Η Αννούλα στην κατασκήνωση!!!!! Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, γι΄αυτό αν δείτε να κάνω καμιά γκάφα........ μμμμμ κάντε πώς δεν την είδατε χι, χι, χι!!!!!!!

Και ξεκινάω: 

Η πιο όμορφη ανάρτηση. 


Θα έλεγα πώς είναι η ανάρτηση με τον τίτλο ΄΄ Σαν Σήμερα'', μέσα από την οποία με έναν γλαφυρό και ιδιαίτερο τρόπο μπόρεσα να σας δώσω μια εικόνα του εαυτού μου. Ήταν η μέρα των γενεθλίων μου, μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα!!!!


Η πιο δημοφιλής ανάρτηση. 


Είναι η ανάρτηση '' Ρίξτε μια ματιά απόψε στην πανσέληνο''. Άν και σχολιάστηκε από 2 μόνο αναγνώστες, είναι η ανάρτηση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον (1.011 προβολές)!!!!!


Η πιο χρήσιμη ανάρτηση. 


Μετά από σύντομο ψάξιμο, κατέληξα στην ανάρτηση '' Νεραϊδοβότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα'', γιατί όλοι ή σχεδόν όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το βάρος μας. Και βεβαίως ένα από τα μυστικά είναι να καταφύγουμε σε φυσικούς τρόπους διάλυσης του λίπους. 


Η πιο αμφιλεγόμενη ανάρτηση. 


Είναι η ανάρτηση ''Η ψυχή σαν πεταλούδα''. Με λίγα λόγια, αρχικά κάνω μια εννοιολογική αναφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνονταν τον θάνατο και την σχέση της ψυχής με την πεταλούδα κατά την διάρκεια της αρχαιότητας και κατόπιν συνεχίζω με την έννοια μέσα από την θρησκεία μας. Πιστεύω πώς ήταν ένα πολύ πετυχημένο και ιδιαίτερο θέμα!!!!!!


Η ανάρτηση που δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή. 


Είναι η ανάρτηση ''Ποδίτσα κουζίνας''. Η ανάρτηση αυτή έγινε όταν το blog μου ήταν ακόμα νεογέννητο και πέρασε απαρατήρητη. Ωστόσο πιστεύω πώς η ποδίτσα αυτή είναι το καύχημά μου από όλες τις απόψεις κυρίως γιατί έγινε με πολύ αγάπη για την κορούλα μου. Τολμώ να σας πώ πώς τα πρωινά που επικρατεί ένας οργασμός νοικοκυροσύνης και μαγειρικής στο σπίτι, η μικρούλα μου με ''βοηθάει'' φορώντας πάντα τη συγκεκριμένη ποδιά. 


Η ανάρτηση που με ξάφνιασε με την επιτυχία της. 


Η ανάρτηση ''Shabby Chic.... ο πρώτος μου δίσκος με αυτό το στυλ και...... πρωινό'' . Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα είχε τόση επιτυχία!!!!!!!!  Χαίρομαι ωστόσο πάρα πολύ που μπορέσατε να πάρετε μια γεύση από τις ήρεμες στιγμές της καθημερινότητάς μου και να ωθήσω μερικές από εσάς να κάνετε το ίδιο. Είπαμε, χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές για να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας!!!!

Και τώρα πρέπει να καλέσω και εγώ μερικές φίλες (5 στον αριθμό) να παίξουν μαζί μας........ 
  1. Τη Stavi του http://bitsandpiecesbystavi.blogspot.com/
  2. Τη Χαραυγή του http://xaraygi.blogspot.com/
  3. Τη Princess του http://princesskon.blogspot.com/
  4. Τη Μυρσίνη του  http://mirsiniscreations.blogspot.com/
  5. Την Αλεξάνδρα του http://wwwroylemangr.blogspot.com/

Λοιπόν, αυτά για σήμερα. 
Να είσαστε όλοι καλά!!!!

Πολλά φιλιά - Νατάσα. 

5 σχόλια:

  1. Νατασούλα μου γλυκιά το έπαιξες!!!!!!!!!!!!
    Πόσο χάρηκα!
    Όσο αφορά τώρα στην ποδίτσα, είναι ΥΠΕΡΟΧΗ σαν παραμυθένια. Σε φαντάστηκα με τη μικρούλα στην κουζίνα. Τι γλυκιά εικόνα!!! Πόσο σας χάρηκα!!
    Με συγκίνησε ιδιαίτερα η ανάρτηση που έκανες για τα γενέθλιά σου. Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ αγαπημένη μου Νατάσα, και να χαίρεσαι την οικογένειά σου κάτω από την αγκαλιά της Παναγιάς.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νατάσα μου
    Η ποδίτσα είναι πραγματικά πανέμορφη!!!Εγώ το άθλημα που λέγετε blog δεν το κατέχω και πολύ καλά .Τα βασικά.
    Η εικόνα της μικρής σου με την ποδίτσα με συγκινεί ιδιαίτερα .Να είσαι καλά Νατάσα μου με την οικογένεια σου
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφες φωτογραφιες, αλλα η ποδιτσα ολα τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Νατάσα μου!!!!Ξετρελάθηκα με την ποδίτσα!!!Υπέροχες όλες οι αναρτήσεις σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα Νατασα..ειμαι ωρα στο blog σου και μου αρεσαν ολα πολυ..ειμαι η Μαρια θελω να κανω μια προταση...οταν θα βγαινει καποιο παιχνιδι θα ηθελα να συμετεχω κι εγω στο να δινω δηλαδη δωρακια..η προσφορα στο να κανουμε πιστευω ανθρωπους χαρουμενους διχως να τους ξερουμε ειναι οτι καλητερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...