Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Για έναν χαριτωμένο μπέμπη!!!!

Καλησπέρα!!!
Μετά από ολιγοήμερη απουσία και αφού σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας (περάσαμε με την κορούλα μου από σαράντα κύματα σε σχέση με τις ιώσεις), επιστρέφω και πάλι κοντά σας με ένα ζευγάρι παπουτσάκια αγκαλιάς που έφτιαξα για ένα μωράκι 6 μηνών. Ο μπαμπάς Έλληνας από το Βέλγιο, η μαμά Βελγίδα, ήρθαν για ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας με σκοπό να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου τους. Να σας πω την αλήθεια δεν ήθελα να δωρίσω στο μωρό κάποιο έτοιμο ρουχαλάκι, γι΄αυτό αποφάσισα να του φτιάξω αυτά τα χειροποίητα παπουτσάκια, τα οποία τελικά με διασκέδασαν αφάνταστα..... τόσο μικρά μα και τόσο χαριτωμένα συνάμα!!!!!! Ειλικρινά σας μιλάω, θα τα έφτιαχνα πολύ ευχαρίστως ξανά και ξανά!!!! 
Τα χρώματα που χρησιμοποίησα είναι το μπλε και το λαχανί και τα υφάσματα 100% βαμβακερά. Χαριτωμένη διακοσμητική πινελιά το κουμπάκι, που κατά τη γνώμη μου δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα. 
Δεν θα σας πω περισσότερα, εύχομαι να αρέσουν στους γονείς..... τουλάχιστον όσο και σε μένα!!!! 







Και βεβαίως επειδή το κάθε δώρο πρέπει να έχει την ανάλογη συσκευασία, έφτιαξα και ένα κουτάκι στο αγαπημένο λαχανί πουά δεμένο με κορδέλες σε γαλάζιες αποχρώσεις. 


Πολλά φιλιά σε όλους 

Νατάσα

10 σχόλια:

  1. πολύ χαριτωμένα! ο μπέμπης θα τα καταευχαριστηθεί. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΥΚΟΥΛΙΑ!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νατάσα μου,όλες οι δημιουργίες σου είναι ξεχωριστές και τα παπουτσάκια σίγουρα θα αρέσουν στους παραλήπτες!Ήρθα όμως να σε ενημερώσω και για τον διαγωνισμό που κέρδισες ένα δωράκι για τα τρια χρόνια Λαμπρούκα!!Θα περιμένω την διεύθυνσή σου για να στο στείλω!!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελεια τα παπουτσακια αλλα και το ασορτι κουτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι υπέροχαααα,,,,,,,τελεια και τα χρωματα... πολλα μπραβο χρυσοχερα μανουλα!!!!!!
    Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποθέτω ότι η μικρούλα σου είναι καλύτερα! Μπράβο!
    Τα παπουτσάκια είναι πανέμορφα! Πώς τα καταφέρνεις και κάθε φορά θέλω τις δημιουργίες σου για μένα;;; Μπράβο σου!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφα παπουτσάκια!! Ειδικά το χρώμα είναι το αγαπημένο μου! Πέρασα επίσης να σου πω οτι σε περιμένει βραβείο στο μπλογκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .ωραια!!!! πολύ ωραία !!!! μπράβοοοοο!, μα πως τα φτιάχνετε τόσο γλυκά? πολύ καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...